THY'den yeni karar: Rezervasyon uygulaması kaldırıldı

THY, Kahramanmaraş'taki depremlerin vurduğu kentlere yapılacak uçuşlarda rezervasyon uygulamasının kaldırıldığını duyurdu.

THY'den yeni karar: Rezervasyon uygulaması kaldırıldı
THY'den yeni karar: Rezervasyon uygulaması kaldırıldı
GİRİŞ 08.02.2023 16:24 GÜNCELLEME 08.02.2023 19:56
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem toplamda 10 kenti etkiledi.

Türk Hava Yolları (THY), deprem bölgesindeki illerden yapılacak tahliye uçuşlarında rezervasyon uygulamasının kaldırıldığını duyurdu.

THY'nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Tahliye seferlerimiz için rezervasyon sistemini kaldırdık. Yolcularımızdan ricamız, havaalanlarında yetkili personellerin yönlendirmelerini beklemeleridir" bilgisine yer verildi.

''THY: 30 BİN KİŞİYİ TAHLİYE EDECEĞİZ''

Depremin ardından Türk Hava Yolları deprem bölgesinden dönüş seferlerinin tek yön olarak ücretsiz olacağını açıklamıştı. 

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün dün deprem bölgesinden tahliye edilen depremzedelerin sayısını paylaştı. Üstün, toplamda 19.050 kişinin afet bölgesinden tahliye edildiğini söyledi. Yahya Üstün, THY'nin bugün ise 30 bin taşımayı planladığını aktardı. 

Üstün sosyal medya paylaşımında, "Vatandaşlarımızdan ricamız, bugün uçuşlarının gerçekleşeceğini bilerek sükunetle meydanlarımızda sıralarını beklemeleridir" dedi. 

THY, 13 Şubat'a kadar Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Gaziantep, ve Kayseri çıkışlı tek yön uçuşları ücretsiz düzenleyecek.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • yusuf33 1 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM devletimizin yardımcısı olsun deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın çoğunun batıda eş dost akrabası var aslında barinma çok zor değil önemli olan depremden sağ çıkarabilmekte devletimize tüm imanımızı zorlayıp yardımcı olalım e devlet üzerinden afad ve kızılay a bağış yapalım devlete nakit bağışı daha iyi onlar ne ihtiyacsa onu alır
    Cevapla
  • Staj magduru 1 yıl önce Şikayet Et
    Maraş havimanı var Kısa kodu KCM. adı Kahramanmaraş uluslararası Havalimani
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kahramanmaraşın havaalanı yokki
    Cevapla
  • Maraşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kahramanmaraş tan tahliye başladı mı, uçak seferi var mı
    Cevapla
  • tamam 1 yıl önce Şikayet Et
    malatyadan 3 aile 12 kişı misafir olarak bekliyoruz bu aksam...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle