Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay'a doğal gaz verilemiyor

BOTAŞ, merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık’ta meydana gelen depremin ardından çalışmaların aralıksız devam ettiğini bildirdi.

GİRİŞ 07.02.2023 10:10 GÜNCELLEME 07.02.2023 11:31

BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "06.02.2023 tarihinde saat 04.17’de Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesinde 7.7 ve saat 13.24’te Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremler sonrası doğal gaz ana iletim hatlarında hasar meydana gelen noktalarda ekiplerimiz onarım çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

"ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLMEKTEDİR"

Oldukça zorlu hava ve arazi şartları altında tüm ekiplerimiz sahada olup, bölgedeki doğal gaz dağıtım şirketleri ile koordineli olarak vatandaşlarımıza güvenli gaz akışı sağlanması amacıyla çalışmalarımız aralıksız sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kahramanmaraş – Gaziantep doğal gaz iletim hattında oluşan hasar neticesinde; Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay illeri ile Pazarcık, Narlı, Besni, Gölbaşı, Nurdağı ve Kırıkhan ilçelerine doğal gaz verilemiyor.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.