Deprem bölgesindeki Akkuyu nükleer santral için ilk açıklama

Rus kamu nükleer enerji şirketi Rosatom, bu sabah meydana gelen depremin ardından Türkiye'de inşası süren Akkuyu nükleer santralinde hasar olmadığını açıkladı.

Deprem bölgesindeki Akkuyu nükleer santral için ilk açıklama
Deprem bölgesindeki Akkuyu nükleer santral için ilk açıklama
GİRİŞ 06.02.2023 13:50 GÜNCELLEME 06.02.2023 13:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

RIA haber ajansındaki habere göre, Rosatom'dan Anastasia Zoteeva, "Burada hissedilen sarsıntılar yaklaşık 3 şiddetindeydi... Ancak uzmanlarımız inşaatlara, vinçlere ve ekipmana yönelik herhangi bir hasar tespit etmedi" dedi.

Açıklamada, inşaat ve kurulum faaliyetlerinin güvenli biçimde sürebileceğinden emin olmak için kapsamlı incelemenin yürütüldüğü belirtildi.

 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 3
  • Misafir2 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanliz bunlari ruslar ve japonlar yapiyor abd ne alaka.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD derhal tüm ilişkiler kesilmeli
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    tabi yaaa abd nükleer santral inşaatını durdurmak için HAARP uyguladı vay alçak kafirler vaayy
    Cevapla