SunExpress arama kurtarma ekiplerini ücretsiz taşıyacak

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan 7.4 şiddetindeki depremin ardından bölgede arama kurtarma çalışmalarını katılacak olan ekiplerini SunExpress ücretsiz taşıyacağını açıkladı.

SunExpress arama kurtarma ekiplerini ücretsiz taşıyacak
SunExpress arama kurtarma ekiplerini ücretsiz taşıyacak
GİRİŞ 06.02.2023 12:51 GÜNCELLEME 06.02.2023 13:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 şiddetindeki depremle ilgili Sunexpress sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunuldu.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından havayolu şirketi yaptığı paylaşımda, "SunExpress olarak, arama-kurtarma ve sağlık ekiplerini mümkün olan en kısa sürede deprem bölgesine ulaştırmak için özel uçuşlar planladık. Ayrıca, Türkiye'de yurt içi uçuş gerçekleştirdiğimiz tüm destinasyonlarımızdan bölgeye gönderilecek yardımları ücretsiz olarak taşıyacağız" açıklamasında bulundu.

KAYNAK: DHA
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    kimileri de şimdi o bölgede kiraları artırır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kimileri milyon paralardan vazgecer ücretsiz taşır kimi vatan hainleri de ekmeği kuma cimentoya zam yapar ey Allah'ım sen böyle insanların canını tez al.allahim
    Cevapla