Bakan Kurum: İstanbul'u asla kaderine terk etmeyeceğiz

Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Sultanbeyli Meydanı'nda gerçekleşen Aydos Kalesi ve Sultan Korusu'nun açılış töreninde, Türkiye'ye eser kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.

Bakan Kurum: İstanbul'u asla kaderine terk etmeyeceğiz
Bakan Kurum: İstanbul'u asla kaderine terk etmeyeceğiz
GİRİŞ 03.02.2023 17:29 GÜNCELLEME 03.02.2023 17:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sultanbeyli'nin her zaman "büyük ve güçlü Türkiye" hedefinin yanında durduğunu, Türkiye Yüzyılı'nın mimarı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a omuz verdiğini belirten Kurum, Sultanbeyli'ye Türkiye Yüzyılı'na yakışır eserler kazandırmak için gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.

Restorasyonu tamamlanarak açılışı yapılan Aydos Kalesi ile Sultan Korusu'nun ilçeye ve İstanbul'a hayırlı olmasını dileyen Kurum, Sultanbeyli'de 490 milyon lira yatırım değeriyle üç projenin yapımına devam ettiklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye için gece gündüz aşk ile çalıştıklarını vurgulayan Kurum, şöyle konuştu:

"Birileri İstanbul'daki sosyal belediyeciliğin birikimlerini heba etse de şehrimizi asla ve asla liyakatsizliğin, beceriksizliğin ve iş bilmezliğin kaderine terk etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Ben inanıyorum ki İstanbullu hemşehrilerim, Sayın Cumhurbaşkanı'mızı ve Cumhur İttifakı'mızı rekor bir oyla destekleyecektir. 14 Mayıs'ta bir kez daha söz alacak milletimiz, 'Beceriksizliğe yeter, büyük ve güçlü Türkiye yürüyüşüne devam.' diyecektir. Biz buna yürekten inanıyoruz."

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani kalan son arsalara da çökeceksin. 25 sene az yedin.
    Cevapla