Ayakkabı sektöründen indirim kararı! Oran belli oldu

Yılbaşından beri pek çok sektörde fiyat sabitleme ve indirim kampanyası düzenleniyor. Ayakkabı sektörü de yeni bir karar aldı. Buna göre fiyatlarda yüzde 10 indirim yapılacak. Ayakkabıda yüzde 10 fiyat indirimi bu ay itibariyle yansıyacak.

Ayakkabı sektöründen indirim kararı! Oran belli oldu
Ayakkabı sektöründen indirim kararı! Oran belli oldu
GİRİŞ 01.02.2023 15:13 GÜNCELLEME 01.02.2023 15:16
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Yeni yılda önce marketler ardından diğer sektörler fiyat kampanyalarını duyurdu. Bazı şirketler fiyatı sabitlerken, bazıları indirime gitti. Son olarak ayakkabı sektörü yüzde 10 indirim kararı aldı.

NTV’nin aktardığına göre, Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Berke İçten, "Hem ihracatta fiyat rekabetimizi korumak hem de iç piyasada özellikle enflasyonla mücadele konusunda önemli bir girişimde bulunmak istiyoruz'' mesajını verdi.

İKİ ÜRETİCİ DERNEK BİRLİKTE YAPACAK

Ayakkabıda indirim çağrısı iki üretici dernekten geldi. İndirim kampanyasını Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği ve Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği birlikte yapacak.

İçten, ''Emtia fiyatları geri gelmeye başladı navlun fiyatları da geri geliyor. Enerji fiyatları da bakanlığın açıkladığı özellikle indirimlerle birlikte bizler yan sanayi hem de ana sayi üreticileri olarak yüzde 10'luk farkın iç dinamikleri içerisinde kalarak çözülebileceğini düşünüyoruz'' dedi.

İndirimler bu ay itibariyle ürün fiyatına yansıtılacak.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 55
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz de inandık demiyorlarki yahu mal elimde kaldı fiyatını çok yükselmişti satmıyoruz bari göstermelik te olsa indirim yapalım
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonuçta indirim olacak. Çünkü seçim yaklaştı ve muhalefetin durumu ortada. Bir dönem daha bu hükümet iktidarda kalırsa iyi geçinmeleri gerek.
    Cevapla
  • YOLCU YOLUNDA GEREK 1 yıl önce Şikayet Et
    %10 çok büyük bir indirin 2000 tl verebilen 2200 üde verir Dalga geçmeyin Millet keriz değil
    Cevapla
  • Ayân 1 yıl önce Şikayet Et
    Kışlık bot ve çizmelerden başlarlar. Nede olsa bahar kapıda.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hekez hak ettiği kadarını yesin gerisi zehir zıkkım olsun yalan hiçbirşey yerinde durmuyor
    Cevapla
  • Eyup 1 yıl önce Şikayet Et
    Sabitleme ha..! Kol gibi zamları yaptılar , artık sabitleseler nolr. Artık indirim yapmaları adam olana daha çok yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle