Kahvehane ve çay ocakları içecek tarifesi güncellendi

Samsun’da yapılan son zamma göre kahvehanelerde 1 bardak çay 7 TL, çay ocaklarında ise 5 TL oldu.

Kahvehane ve çay ocakları içecek tarifesi güncellendi
Kahvehane ve çay ocakları içecek tarifesi güncellendi
GİRİŞ 31.01.2023 22:08 GÜNCELLEME 31.01.2023 22:08
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Yönetim Kurulu kararı ile il merkezindeki kahvehaneler ve çay ocaklarındaki içeceklere zam yapıldı.

Son güncellenen fiyat listesine göre çay ocaklarında 3 TL olan çayın fiyatı 5 TL’ye, kahvehanelerde ise 7 TL'ye çıktı. Uygulanmaya başlanan yeni tarife ile birlikte Samsun’da il merkezinde kahvehanelerde çay 7 TL, büyük çay 8,5 TL, lezzo, limonlu çay, tarçın, kuşburnu ve kakao 6,5 TL, salep ile 3’ü bir arada 10 TL ve kahve fiyatı 15 TL oldu.

Çay ocaklarında ise çay 5 TL, büyük çay 6,5 TL, lezzo, limonlu çay, tarçın, kuşburnu ve kakao 5 TL, salep 8,5 TL, 3’ü bir arada 10 TL ve kahve fiyatı da 15 TL'ye yükseltildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • Hazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyüyen gelişen Türkiye elhamdülillah.
    Cevapla
  • Jk 19 1 yıl önce Şikayet Et
    Günde 7 tl verip de, cay icen icsin..? Bir cay tiryakisi, kahve hanede günde 70 tl cay parası verecekse, icsin...! Ayda verecegi cay tutarı 2100 tl. 2100 tl. Bir evin aylık mutfak giderini karsilar, caylarda mut faktan beleş der. Devir Hesap devriyse ..!
    Cevapla
  • mmm 1 yıl önce Şikayet Et
    seçime kadar 10 lira yaparlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yuhlan olmaz bu kadar hepsimi hırsız oldu bunların
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yalan istanbuldayim. mahalle arasinda ve cami çay ocaklarinda 3 lira
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle