İstanbul Havalimanı Avrupa'da ilk sırada

Avrupa'daki havalimanları arasında uçuş ve yolcu sayısı bakımından 2022 yılını lider tamamlayan İstanbul Havalimanı, ocak ayının 4'üncü haftasında da günlük bin 229 uçuşla ilk sırada yer aldı.

İstanbul Havalimanı Avrupa'da ilk sırada
İstanbul Havalimanı Avrupa'da ilk sırada
GİRİŞ 31.01.2023 12:32 GÜNCELLEME 31.01.2023 12:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı'nın (EUROCONTROL) 2023 yılı Ocak ayının dördüncü haftasına ilişkin hava trafik verilerini açıkladı. Verilere göre, Avrupa hava sahasında günlük ortalama 21 bin 429 uçuş gerçekleştirildi.

Avrupa’daki havalimanları arasında 2022 yılını uçuş sayısını bakımından ilk sırada tamamlayan İstanbul Havalimanı, ocak ayının 4’ncü haftasında da liderliğini sürdürdü. Günlük bin 229 uçuşla  ilk sırada yer alan havalimanı, bin 104 uçuşla Londra Heathrow Havalimanı takip etti.

KAYNAK: DHA
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    thy dünya markası oldu fakat ekonomik göstergeler tam tersini söylüyor burada bir yolsuzlukmu var pegasun bile bunu kaça katladı borsada değerini hiç yakışmıyor kötü reklem oluyor sahipsizmi bu şirket
    Cevapla
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    istersen dünyayı taşı kendine hayrı yok borsada linç ediliyor rekor kazançlar geri alım yapsanıza karpayı yok temettü yok biraz kendinize gelin değeri varda bizmi göremiyoruz borsada sürekli dayak yiyor
    Cevapla
  • Talimgah 1 yıl önce Şikayet Et
    6 li masanin ilk kapatacagi eser
    Cevapla
  • 6363 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir eser
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Şurada bir dükkanım olaydı ne köşeyi dönerdim ama.
    Cevapla