Sony'den Türkiye açıklaması!

Son dönemde Sony'nin Türkiye'deki faaliyetlerini durduracağı konusundaki haberlere Sony'den açıklama geldi. Sony Türkiye yetkilileri, "Kısmi bir optimizasyon var. Sony Türkiye'den tamamen çıkmıyor" dedi.

Sony'den Türkiye açıklaması!
Sony'den Türkiye açıklaması!
GİRİŞ 30.01.2023 17:21 GÜNCELLEME 30.01.2023 17:21
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Son dönemde Sony'nin Türkiye faaliyetlerini durduracağına dair bir dedikodu kulislerde dolaşıyor. Öyle ki Cuma günü markanın çalışanlarına bir tebligatta bulunarak faaliyetlerini tamamen durduracağını belirttiğine dair bilgi verdiği söylenmişti.

Sony tarafından verilen bilgiye göre, "Duyulan bilgilendirme haberi doğrudur ancak Türkiye'den %100 çıkacağı haberleri doğruyu yansıtmamaktadır. Markanın yalnızca televizyon ve ses sistemlerindeki faaliyetlerimiz optimize edilmiştir" denildi.

"HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEK"

Verilen bilgide, "Televizyon ve ses sistemleri dışında kalan hizmetlerin yanı sıra, satış sonrası ve müşteri hizmetleri konusunda da hizmetlerini sürdürmeye devam edecektir" ifadeleri kullanıldı.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • Doğrusu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapanlarda gerçeği bilmeden yazıyorlar. Dünya üzerinde en kaliteli elektronik aletleri üreten Sony firması Türkiye de ki ürün satışları düşük olduğundan dolayı cep telefonunda olduğu gibi bazı ürünleri de çekme kararı almış. Bu gibi durumlar hep Türk toplumunda ki ön yargısından dolayı oluyor. Buna da örnek olarak Sony firması diğer markalardan daha kaliteli cep telefonu ürettiği halde Türkiye de çoğunlukla pahalı IPhone telefonların tercih edilmesi böyle büyük markaların Türkiye den çekilmesine sebep oluyor. Türk toplumu kaliteli telefon olarak aldıkları Apple marka IPhone telefonlar ne yazık ki orta kalitede bir telefondur.
    Cevapla
  • Tsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Japonlar Honda da olduğu gibi Japonya'da üretip Türkiye'ye itelemek istediler. Fiyat uçtu. Satış düştü. Hazin son japon aklını bitiriyor. Az satıp çok para kazanmaya çalışanlar mutlaka sokağın sonundan denize duseceklerdir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesele el degistirmek ya da kalitesizlik degil.Samsung batiyordu.Ar ge ye yatirim yapti.Led tv teknolojisini cikardi ardindan Samsung Akilli telefonlar ile piyasayi salladi.Batan firma direkten dondu.Kimse kusura bakmasin son yillarda 1 tane sony icat ederek piyasaya surememistir.Aonuc husran
    Cevapla
  • Tsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala blutoldsuz ve USB siz araba teybi satıyorlar utanmadan. Blutold olunca fiyat uçuyor.
    Cevapla
  • Nuğman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim vestelimiz arçeliğimiz bekomuz var gidrese gitsin
    Cevapla
  • Ceyhun 1 yıl önce Şikayet Et
    Vestel doğru da diyer ikisi ALMAN MALI
    Cevapla
  • Attila 1 yıl önce Şikayet Et
    Playstation çıkmıyorsa sorun yok. En azından Türkçe'ye değer veriyor adamlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle