Bakan Kurum paylaştı: Atma dönüştür

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından, doğaya çöp atılmaması uyarısının yapıldığı "Atma" adlı kamu spotunu paylaştı.

GİRİŞ 29.01.2023 13:38 GÜNCELLEME 29.01.2023 15:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spotta, "Doğaya atılan her atık çevremize kalıcı zararlar veriyor. Çevremizi korumak ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için atıklarınızı geri dönüşüme atın. Hem ortak evimiz dünyamıza hem de çocuklarımızın yarınlarına sahip çıkın" mesajı verildi.

"Atma dönüştür" etiketi bulunan spotta, bilinçsizce doğaya atılan atıkların çevreyi kirlettiği, gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için atıkların geri dönüşüm kutusuna atılması gerektiği uyarısında bulunuluyor.

Atıklar nedeniyle doğanın tehlikede olduğuna dikkat çekilen kamu spotunun sonunda, insanların el birliği içerisinde gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için duyarlı olmaları gerektiği vurgulanıyor.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ormanlarda piknik yapmak yasaklansın , herkes çöpünü ormanlara atıyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım Tekirdağ'da çöplere hala doğaya bırakılıyor ne zaman geri dönüşüm tesisi yapılacak belediyenin bir şey yapacağı yok bari siz el atın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    nerede biriktireceğiz bir çok yerde geri dönüşüm kutusu yok. çevre ve şehircilik bakanlığı veya belediyeler halkın yoğun bulunduğu yerlere geri dönüşüm kutusu koyması gerekir.
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Piknik yapmak için, üşenmeyip bagaj dolusu malzemeyi dağın başına nasıl çıkartıyorsak, işimiz bittiğinde oradan dönerken, o çöpleri de yanımıza alıp yol üzerinde ilk gördüğümüz çöp konteynerine atmamız gerekiyor :)
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen atmayın doğaya ihanet etmeyin
    Cevapla