Bakan Kurum: İstanbul Finans Merkezi'ni nisan ayına bitiririz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Finans Merkezi'nin Nisan ayına kadar bitirileceğini söyledi.

Bakan Kurum: İstanbul Finans Merkezi'ni nisan ayına bitiririz
Bakan Kurum: İstanbul Finans Merkezi'ni nisan ayına bitiririz
GİRİŞ 24.01.2023 12:05 GÜNCELLEME 24.01.2023 12:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, şu anda yapımı devam eden İstanbul Finans Merkezi'ni nisan ayına kadar bitireceklerini söyledi.

Bakan Kurum, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kurum, İstanbul Finans Merkezi'nin ne zaman açılacağına ilişkin, "Nisan ayına ancak bitiririz. Aslında bir kısmı bitti. Önemli, çünkü finans merkezi odağı değişecek'' dedi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    maşaAllahbarekAllah öncü ülke Türkiye Türkiye yüzyılına yakışır bir eser yapacak artık dünyadaki finansın merkezi istanbul dünyadaki siyasetin merkezi Ankara dünyadaki envai çeşit üretimin merkezi Marmara olacak Lozan yeni bitti artık şahlanma zamanı Cumhur gelirse zenginlik,refah adalet dünya liderliği var ya zillet gelirse Allah muhafaza esaret var esaret
    Cevapla