Benzine zam geliyor: Araç sahipleri dikkat

Gece yarısı itibariyle benzine 1 lira 25 kuruş zam geliyor. Fiyat değişikliği, pompa fiyatlarına yansıyacak.

GİRİŞ 24.01.2023 08:45 GÜNCELLEME 24.01.2023 09:29
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu gece yarısı itibariyle benzine 1 lira 25 kuruş zam geliyor. Fiyat değişikliği, pompa fiyatlarına yansıyacak.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 23,15 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 20,41 liradan satılıyor.

KAYNAK: NTV
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 54
  • mrly 1 yıl önce Şikayet Et
    Başta r.koç olmak üzere rafineri, akaryakıt toptancısı ve istasyon sahiplerine tüsiad, tobb, ortak bankara sormalı dolar ve brent petrol 3-4 aydır aynı seviyelerde iken, maksatları nedir?? ab-d talimatıyla vatandaşı bunaltıp hükümet mi düşürmek istiyorlar(seçim yaklaştı ya)..
    Cevapla
  • Ali Atıf 1 yıl önce Şikayet Et
    Petrol fiyatları 130 dolar kadar çıktı 29 TL ye çıkmıştı 43 dolar aşağıda en fazla 18 TL olmasi gereken benzin şuan 23 TL ye dayandı 87 dolar şuan brent petrol ama birileri oynama yapıyor
    Cevapla
  • Kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilerek Türkiye'de yükseltiliyor benzin mazot olarak . Dünya piyasasinda çok bir değişim yok şu günde geri çekilen petrol fiyatları ile mazot 16 benzin 13, 14 olmalıydı
    Cevapla
  • Antep 1 yıl önce Şikayet Et
    ZAMLAR ülkenin KAMBURU oldu
    Cevapla
  • Hakikat 1 yıl önce Şikayet Et
    insan karakteri hariç herşeye hergün zam geliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle