Bakan Kurum 'Çok yakında' dedi ve duyurdu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ile ilgili resmî sosyal medya hesabından “Dünyada 5’nci, Türkiye’de 1’nci, Çok yakında!” ifadeleriyle bir paylaşımda bulundu.

GİRİŞ 23.01.2023 10:28 GÜNCELLEME 23.01.2023 11:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Dünyada 5’nci, Türkiye’de 1’nci, Çok yakında!” ifadelerinin yer aldığı sosyal medya mesajıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nin detaylarının anlatıldığı bir video yayımladı.

Bakan Kurum’un, paylaştığı videoda, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nin, 2 milyon metrekare alan üzerine kurulu, yeşil alanı bol, içinde sosyal donatıları, 70 bin metrekareye yakın kapalı alanları ve sosyal donatıları olan büyük bir şehir parkı olacağı vurgulandı. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nin, dünyada bu büyüklükte beşinci sırada, Türkiye’nin de en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyacağı belirtildi.

Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet imar barışı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    aynen bu nasıl bir iş anlamadim
    Cevapla
  • cevdet 1 yıl önce Şikayet Et
    %0,69 KREDİ ALAMIYORUZ mütahitler eve kredi çektirmiyor .2 milyonlık eve 500 bin kredi çekebilirsin diyor
    Cevapla
  • Isci 1 yıl önce Şikayet Et
    Her ilçeye Birtane en az Artı kiralara fahis zamların takip sistemi kurulması lazım dükkan kiraların a da kiraların dükkan sahipleri halktan cikariyor
    Cevapla
  • a.60 1 yıl önce Şikayet Et
    İmar barışı ne zaman güncellenecek.
    Cevapla