Bakan Karaismailoğlu paylaştı: Osmangazi Köprüsü ile sadece 5 dakika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Osmangazi Köprüsü'ne ilişkin yaptığı paylaşımda, "Osmangazi Köprüsü ile ulaşım artık sadece 5 dakika" ifadelerini kullandı.

Bakan Karaismailoğlu paylaştı: Osmangazi Köprüsü ile sadece 5 dakika
Bakan Karaismailoğlu paylaştı: Osmangazi Köprüsü ile sadece 5 dakika
GİRİŞ 21.01.2023 17:06 GÜNCELLEME 21.01.2023 17:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan Osmangazi Köprüsü'ne ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

Bir infografik paylaşan Karaismailoğlu, "Osmangazi Köprüsü ile ulaşım artık sadece 5 dakika!" notunu düştü.

 

 

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ERTUĞRUL BEY 1 yıl önce Şikayet Et
    Sende ordan git
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Köprü geçiş ücreti 184 lira. Ben emekli adamım saatte 84 lira kazanmıyorum. 100 liralık benzin ile bir saat körfezi dolaşırım. Siz yolunuzu şaşırmışsınız , yanlış yoldasınız.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Parasından neden bahsetmiyorsun sayın bakan.Madem KOTA verdiniz.Ücretini tüm diğer özel köprü ve yollar için 50 TL yapın.Bakın KOTAnız nasıl dolacak.Öylede hazine verecek,böylede.Ayrıca bakanlığınızın konusu iletişim İNTERNET firmaları başta Türknet olmak üzere fırsatçılıklarını hemen belli ettiler.170 TL olan bir yılda iki kez afaki yaptıkları zamla doymamışlar kii 3. zamları 170 TL den,250 TL çıkardılar.Hanii uydularımız interneti,haberleşmeyi yarı yarıya düşürecekti?Sizin bir kaç yıl önceki sözleriniz.Bakın bu konuda hiç sesiniz çıkmıyor.
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz metroyu yapın eko iş yapıyor görünsün halkı kandırmak için umreye gitsin yurda döner dönmez Anadolu turnesine çıksın ülkeyi gezmek için getiriside ekoya kalsın.
    Cevapla