Bakan Nebati’ye ÜHBD’den teşekkür ziyareti

Üniversite Hastaneleri Birliği, yapılan düzenleme ve destekler nedeniyle Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye teşekkür etti.

Bakan Nebati’ye ÜHBD’den teşekkür ziyareti
Bakan Nebati’ye ÜHBD’den teşekkür ziyareti
GİRİŞ 21.01.2023 16:01 GÜNCELLEME 21.01.2023 16:01

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği, sorunların çözümüne dair yapılan düzenlemelerden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre Dernek Başkanı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa (İÜC) Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın’la birlikte birlik üyesi üniversite rektörlerinden oluşan kurul, Bakan Nebati’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Yapılan ziyaret kapsamında DMO ile imzalanan protokolle ilaç, tıbbi sarf tedarikinin rahatlatılması, vadesi geçmiş medikal firma borçlarının ödenmesi, üniversitelere ek bütçe tanınması, kurumların sabit ek ödemelerinin özel bütçeye alınmasından dolayı teşekkür edildi.

Ziyaret eden kurul arasında İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, ÜHBD Genel Sekreteri Prof. Dr. Haluk Özsarı ile İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Hastaneler Genel Direktörü Dr. Yılmaz Keskindemirci bulundu.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.