Bakan Kurum'dan depremzede çocuklara karne hediyesi

Bakan Murat Kurum, İzmir’de, 2 yıl önceki depremde yıkılan binaların yerine TOKİ tarafından inşa edilen konutlarda oturan aileleri ziyaret etti. Bakan Kurum ziyaret sonrası karnelerini gösteren depremzede çocuklara hediyeler verdi.

Bakan Kurum'dan depremzede çocuklara karne hediyesi
Bakan Kurum'dan depremzede çocuklara karne hediyesi
GİRİŞ 20.01.2023 14:02 GÜNCELLEME 20.01.2023 14:02

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyaret için İzmir’e geldi. 30 Ekim 2020 depreminde yıkılan ve yerinde dönüşümle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca yeniden inşa edilen deprem konutlarını ziyaret eden Kurum, depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Yaşar Kırkpınar, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal da yer aldı.

Bakan Kurum, ilk olarak Barış Sitesi’nde deprem nedeniyle eşini kaybeden Hatice Baltrak’ı ziyaret etti. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ziyaret sonrası çocuklar, Bakan Kurum’a karnelerini gösterdi. Bakan Kurum da çocuklara hediyeler verdi. Bakan Kurum daha sonra depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı’nın yerine inşa edilen TOKİ konutlarına gitti ve bölgedeki esnafı ziyaret etti.

KAYNAK: İHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.