TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım!

Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası TOGG sosyal medya hesabından heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Trumore yarın App Store, Google Play ve AppGallery'deki yerini alacak.

GİRİŞ 20.01.2023 02:27 GÜNCELLEME 20.01.2023 09:17
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin küresel teknoloji markası TOGG sosyal medya hesabı Twitter üzerinden heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

VE YARIN PLATFORMLARDA!

Yapılan paylaşım ile kişiselleştirilmiş, akıllı, empatik ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sunan Trumore'un yarın App Store, Google Play ve AppGallery'deki yerini alacağı açıklandı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 9
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    aynen zaten fiyatı da sudan ucuz,herkes alsın oh çok şükür..sonunda herkesin arabası olacak
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah emeği geçenlerden razı olsun...
    Cevapla
  • Başarılar dileriz 1 yıl önce Şikayet Et
    imkansızlıklar ve güçlü rakipler icinde yapılan bu iş atılan bu adım ülkemizin kalkınması yolunda güçlü yarınların teminatı ve meşalesi olacaktir. Daha gidilecek çok yol ,yapılacak çok iş var, teknolojinin her alanında, ülkemizin kalkınması için büyük bir başlangıç hayırlısı ile inşallah.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu araba seçim öncesi binlercesi sokakta olması şart, bu araç sokağa çıkınca Ak partinin mevcut oyu minimum %7-8 artar, üstünde Türkiye yapımı yazsın 10 puan
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya Rabbi! İslamın Sancaktarlığını GÖREV ve NAMUS olarak üzerine yüklenmiş bu İHLASLI topluluğu kıyamete kadar HIFZ-Û MUHAFAZA eyle, tüm ŞER ve HAİN GÜRUHU KAHR-Û perişan eyle Ya Rabii!
    Cevapla
  • ADEM 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • serd 1 yıl önce Şikayet Et
    neyin kafasındasın kardeş ihlaslı topluluk bunlar mı Anadolu Grubu, BMC, Kök Grubu, Turkcell, Zorlu Holding ve TOBB . şöyle yazsan ülkemiz için çabalayan diye olurda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle