Uber İstanbul'da kurye hizmeti başlattı

Uber, anlık paket teslimatı yapabilen "Uber Kurye" hizmetini İstanbul'da devreye aldı.

Uber İstanbul'da kurye hizmeti başlattı
Uber İstanbul'da kurye hizmeti başlattı
GİRİŞ 19.01.2023 13:27 GÜNCELLEME 19.01.2023 13:27

Uber, anlık paket teslimatı yapılabilen 'Uber Kurye' hizmetini İstanbul’da başlattığını duyurdu. Şirket, 19 Ocak tarihinden itibaren İstanbul’da paket teslimatı yapacak

Yapılan açıklamaya göre, Uber Kurye ile gönderilecek paketler, Uber uygulamasında belirtilecek adresten teslim alınıp, iletilmek istenen adrese teslim ediliyor.

Uber kullanıcıları, uygulamada bulunan ‘Paket gönder’ seçeneğine ek olarak, ‘Paket al’ seçeneğini de kullanarak belirttikleri adresten paket aldırıp teslimat adresine ulaştırabilecek.

Uygulamaya ilişkin konuşan Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, "Dünya’da 37 ülkede ve 371 şehirde faaliyet gösteren Uber Kurye’yi İstanbul’da başlatmanın heyecanını yaşıyoruz. Uber Kurye ile tüm Uber kullanıcıları paketlerini anlık olarak kolayca gönderebilir. Kurye iş ortaklarımızla işbirliği içerisinde hayata geçirdiğimiz bu yeni hizmetin İstanbulluların hayatını kolaylaştıracağına inanıyoruz" dedi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.