Petronet’in desteklediği “Sahne Seni Bekliyor” projesi İzmir’de yoğun ilgi gördü

etronet Group, Fenerbahçe Koleji Erkek Basketbol Takımı sponsorluğunun yanısıra, sanata da “Sahne Seni Bekliyor” projesi ile destek veriyor.

Petronet’in desteklediği “Sahne Seni Bekliyor” projesi İzmir’de yoğun ilgi gördü
Petronet’in desteklediği “Sahne Seni Bekliyor” projesi İzmir’de yoğun ilgi gördü
GİRİŞ 16.01.2023 11:37 GÜNCELLEME 16.01.2023 11:37

İzmir Tepekule Kongre Merkezi’nde düzenlenen organizasyonda konuşan Petronet Group Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Gemici, “Gençlerin spora ve sanata ilgisini ve inancını geliştirmenin hem gençlerin, hem de ülkenin gelişimi ve geleceği için önemli olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle Fenerbahçe Koleji Erkek Basketbol takımının forma sponsorluğu ile başlayan yolculuğumuza, oyunculuğu teşvik etmek için harekete geçen duayen sanatçılarla birlikte destek vererek devam ediyoruz. İlgi ve katılımın yüksekliği, bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.

“Sahne Seni Bekliyor” projesi, EA Prodüksiyon yetkilisi Engin Akalın Moderatörlüğünde; oyuncular Sevinç Erbulak, Bahtiyar Engin ve Yönetmen Biket İlhan’ın konuşmacı olarak katıldığı “Oyuncu Yolculukları Söyleşileri” ile başladı.

Gençlerin ağırlıkta olduğu ama değişik yaş gruplarının da yoğun katılımı ile gerçekleşen programda, sanatçılara en çok “Nasıl oyuncu olabilirim?”, “Nereden başlamalıyım?”, “Eğitimlerimi nerede almalıyım?” gibi sorular yöneltildi.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.