Bakan Bilgin, Türkiye Kamu-Sen heyeti ile görüştü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Kamu-Sen) Genel Başkanı Önder Kahveci ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ile görüştü.

Bakan Bilgin, Türkiye Kamu-Sen heyeti ile görüştü
Bakan Bilgin, Türkiye Kamu-Sen heyeti ile görüştü
GİRİŞ 13.01.2023 17:21 GÜNCELLEME 13.01.2023 17:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakan Bilgin, Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda bir araya geldi. Görüşmede çalışma hayatı gündemine ilişkin konularda görüş alışverişinde bulunuldu.
Kahveci ve Geylan, Bakan Bilgin’e 1'inci dereceye gelmiş kamu personelinin ek gösterge rakamının 3 bin 600 olarak belirlenmesi gerektiğini ve sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi konusundaki son durum ile yardımcı hizmetler sınıfı personelinin sorunlarına çözüm için müjde beklediklerini iletti. Ayrıca Kahveci ve Geylan, memur ve emeklilerin alım gücünü artırmak için seyyanen ek zamma ihtiyaç duyulduğuna ilişkin talepleri de Bakan Bilgin'e bildirdi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • ÖMER 1 yıl önce Şikayet Et
    KIYMETLİ BAKANIM SAYIN VEDAT BİLGİN 3600 ek gösterge 1.derecede ki memurlar arasında ayrım yapılarak bir kısmına 3600 bir kısmına da 2800 ek gösterge verilerek mağduriyetlere yol açılmıştır.BU HAKSIZLIĞA GÖNLÜNÜZÜN RAZI OLMAYACAĞINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ. HER SORUNU BİRER BİRER ÇÖZDÜĞÜNÜZÜ DE BİLEREK BU GÖSTERGE MESELESİNİ DE HAKKANİYETE UYGUN ŞEKİLDE ÇÖZECEĞİNİZE İNANIYORUZ.
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım, 1.dereceye gelen üniversite mezunu memurlara 3600 ek göstergenin acilen verilerek hakkaniyetin sağlanmasını umutla bekliyoruz.
    Cevapla
  • cevdet 1 yıl önce Şikayet Et
    memura ek zam verilmeli emekliyede %30 zam kira zammını bile karşılamaz %30 zam daha yapılmalı
    Cevapla