4500 TL'ye kiralık metruk ev! 'Köpek bağlasan durmaz'

Bursa'nın İnegöl ilçesinde metruk ve bakımsız dairenin kiralama fiyatı, görenleri şaşkına çevirdi.

4500 TL'ye kiralık metruk ev! 'Köpek bağlasan durmaz'
4500 TL'ye kiralık metruk ev! 'Köpek bağlasan durmaz'
GİRİŞ 12.01.2023 10:34 GÜNCELLEME 12.01.2023 10:36
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İnternet sitesinde kiralık olarak 4 bin 500 TL'den ilana konulan dairenin fotoğrafları ise ilanı görenlerin tepkisini çekti. Art arda sıralanan görsellerde evin metruk binadan farksız olduğu, kapı ve pencerelerinin kırık olduğu görüldü. Ayrıca tuvalet dâhil evin her noktasının bakımsız olması da ilanı görenlerin dikkatinden kaçmadı.

Öte yandan ilanın açıklamasında 2+1 daire olduğu belirtilirken, dairenin sadece bekârlara verileceği ve evde kalacak kişi sayısının fark etmeyeceği belirtildi.

Metruk ve bakımsız evin Kira ücretinin 4 bin 500 TL olduğunu gören Fırat Y. (26), 'Bu evde köpek bağlasan durmaz' diyerek tepki gösterdi.

İlandaki numarayı arayarak daire hakkında bilgi aldıktan sonra açıklama yapan Fırat Y., "Dün arkadaşıma ev lazımdı, bizde internete girdik ev baktık. Sonra burayı gördük. Herhalde şaka yapıyorlar, öyle bir şey yok herhalde. Sonra inanmadım emlakçıyı aradım, evin burada olduğunu söyledi.

Gelip eve baktım. Yani bu evde köpek bağlasan durmaz maalesef ve aileye vermiyorlarmış; fabrika işçilerine falan veriyorlarmış, onlarda insan değil herhalde öyle dediklerine göre. Yani bildiğin hayvan bağlasan durmayacak bir yer. Şaka gibi ama gerçek 4 bin 500 liraya bu ev" dedi.

KAYNAK: İHA
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 20
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İl ilçe mahalle bina yaşı metre kare vs gibi özellikleri göz önünde bulundurarak Fiyat standartı getirmeli devlet
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun nesi haber 50 bin ,de ister tutmazsın olur biter demekki fiyat makul gelmiş gidip bakmışsın
    Cevapla
  • Ali İhsan 8 ay önce Şikayet Et
    Bazı insanlar keşke konuşmasa yorum yapmasa.
    Cevapla
  • kafkas 1 yıl önce Şikayet Et
    vjcdan gitti artık miletten iyice paragöz oldular Rabbim bunları ıslah eylesin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ama insanları buna mecbur ediyorlar. en düşük kira maalesef 4000 den başliyor
    Cevapla
  • mişmiş 1 yıl önce Şikayet Et
    4500 tlyi elektrik su ısınma faturalarla beraber aylık 6 bini bu aç gözlüye vereceğime gider otelde kalırım tertemiz. İnternetinden Sıcak suyundan sabah kahvaltısna kadar bedava. Önce içini tertemiz yaptır sonra kaça kiraya veriyorsan ver. Demek insana saygısı yokmuş bu kişinin.
    Cevapla
  • Nevzat 1 yıl önce Şikayet Et
    O fiyata otel kalmadı günlük enaz 400 500
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle