Bakan Nebati: Bankalar memnuniyetle karşıladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 200 milyar lira kefalet karşılığı 250 milyar liralık kredi paketlerini banka temsilcileri ile değerlendirdi.

Bakan Nebati: Bankalar memnuniyetle karşıladı
Bakan Nebati: Bankalar memnuniyetle karşıladı
GİRİŞ 12.01.2023 09:05 GÜNCELLEME 12.01.2023 09:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde Kredi Garanti Fonu (KGF) desteklerine ilişkin detayları bugün açıkladı.

Bu kapsamda Bakan Nebati, Twitter hesabından, Türkiye Bankalar Birliği ve Türkiye Katılım Bankaları Birliği üyesi bankalarla görüşmesine ilişkin bilgi verdi.

DETAYLARI BANKA TEMSİLCİLERİYLE DEĞERLENDİRDİ

DHA'nın haberine göre bugün detaylarını açıkladıkları ilk etapta 200 milyar lira kefalet karşılığı 250 milyar liralık kredi paketlerini Türkiye Bankalar Birliği ve Türkiye Katılım Bankaları Birliği üyesi bankalarla değerlendirdiklerini belirten Nebati, "Bankalarımızın genel müdürleri, başta KOBİ'lerimiz olmak üzere genç, tekno ve kadın girişimcilerimiz önceliklendirilerek geniş yelpazede destek sunulmasını memnuniyetle karşıladıklarını dile getirdiler." değerlendirmesinde bulundu.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ssk emeklisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım aylardır sevinç ile maaşların askari ücret karşılığında artmasını beklerken , 5.500 tl yi marketemi ödiyeyim yoksa faturalaramı şimdi onu düşünüyoruz. SSK lı emekliye sahip çıkmadınız.
    Cevapla