Araç piyasası için kritik açıklama: Bakanlık harekete geçti

Bakan Muş: "Sıfır ve ikinci el araç piyasasında darlık yaratmak ve piyasa dengesini bozmak amacıyla faaliyet yürüttüğü iddia edilenler hakkında müfettiş görevlendirilmiştir."

GİRİŞ 11.01.2023 14:30 GÜNCELLEME 11.01.2023 15:26
Bu Habere 161 Yorum Yapılmış

Ticaret Bakanı Mehmet Muş sosyal medya hesabından "Sıfır kilometre ve ikinci el araç piyasasında darlık yaratmak, Piyasa dengesini bozmak ve tüketicinin mallara ulaşmasını engellemek amacıyla faaliyet yürüttüğü iddia edilenler hakkında inceleme yapmak üzere Bakanlığımız Müfettişleri görevlendirilmiştir" mesajını paylaştı.

Araç satacaklar dikkat! Yeni ilan ücreti kararıAraç satacaklar dikkat! Yeni ilan ücreti kararı

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 161
  • Yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    Rica ediyorum, sayın bakanımız hiçbirinin gözlerinin yaşına bakmayın,en ağır yaptırımları uygulayın.
    Cevapla
  • 1009 1 yıl önce Şikayet Et
    Gümrüklerden kaç araç girdi kaçı tescil edildi diye bakmak zor olmamalı
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet bu işe çözüm bulmalı. mesela ikinci el araçlar kasgo değerinin üzerinde satılamaz.diye bir kanun sorunu kökünden çözer.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kasko değerini kim belirliyor? . O değer de zaten piyasadaki ortalama değer üzerinden belirlenir. yani bu iş tutmaz.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bayilerin yan şirket ve şahıslarını incelemeye alın belli olur.Filo adı altında toplanım otoparklarda tarlalarda tutulan araçları sorgulayın.Yada bir aylığına Yurt dışından araç girişini serbest bırakın mesele çözülür.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakana sesleniyorum. İnşallah burdan sesimi zi duyar. Engelli ötv indirim li araç almak istiyoruz ama nedense hiç bir bayide araç yok. Her sene aynı senaryo ama hiçbirine bir yaptırım olmadı. Devlet ne zaman harekete geçecek diye bekliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle