SGK memurlarına fazla mesai ücreti müjdesi

Sosyal Güvenlik Kurumu personellerine fazladan çalışmaları halinde saat başına 27 lira ek mesai ücreti ödenecek.

GİRİŞ 10.01.2023 09:27 GÜNCELLEME 10.01.2023 10:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Sigorta Primleri ile taşra teşkilatının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi personeline fazla çalışma ücreti ödenmesine karar verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Sigorta Primleri ile taşra teşkilatının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi personeline fazla çalışma ücreti ödenmesine karar verildi. Karara göre mesai saatleri dışında fiilen fazladan çalışma yapan personellere her bir saat için 27 Türk Lirası ödenecek.

KAYNAK: İHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • elbistanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    polislerin ve askerin fazla mesiasi ne olacak
    Cevapla
  • Hasan Onbasi 1 yıl önce Şikayet Et
    KYK Yurt çalışanları Adalet bekliyor Hafta sonları 24 saat hafta içi mesaiden sonra 15 saat Müdür Vekili gibi sorumluluk ustlenerek nöbet tutuyoruz Aldığımiz ücret yemek ve yol parasını bile karşılamıyor SGK çalışanından daha değerli Bizim nöbetler sendikalar bunu hep dile getiriyor ama neden duyulmuyor sesimiz Mesai ücretinizi nobet ücretine çevrilmesini ve 3600 ek göstergeden bizimde faydalanmanızı talep ediyoruz Sayın Cumhurbaşkanımızın sesimize kulak vereceğine inanıyoruz.
    Cevapla
  • laedri 1 yıl önce Şikayet Et
    biz de istiyoruz...
    Cevapla
  • TEKNİKER ler 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber7 nin yorumlarını okuyan bir yetkili yok mu acaba ek göstergedeki bu adaletsizlik nedir anlatsın lar sağlıkta memur tekniker teknisyen alırken geriye kalan kişiler neden 2800 ek göstergede kaldı eğitimse en yüksekokul kadro ise teknik kadro ama 3600 layık görülmedi
    Cevapla
  • Levent 1 yıl önce Şikayet Et
    Birin dordune düşenler için emekliye 3600 sart imam,öğretmen,hemşire v.s alırken diğer memurlar a ayrimcilik olmasin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle