BİM duyurdu: 500 ürünün fiyatı sabitlendi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin iş dünyasına "fiyat sabitleme ve indirim" çağrısının ardından BİM de ocak ayı boyunca 500 ürünün fiyatını sabitlediğini duyurdu.

GİRİŞ 07.01.2023 14:17 GÜNCELLEME 08.01.2023 12:02
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

BİM'in resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, BİM için müşterilerinin menfaatinin kısa vadeli yüksek kardan daha önemli olduğu belirtildi.

BİM'in kurulduğu günden bu yana temel prensibinin yüksek kaliteli ürünleri her zaman uygun fiyata müşterilere sunmak olduğu aktarılan açıklamada, "Üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle uyguladığımız indirimler, fiyatı değişmeyen ürünler ve birçok üründe sabitlediğimiz fiyatlarla halkımızın her zaman yanındayız." ifadeleri kullanıldı.

"Birlikten Berekete #KazananTürkiye" başlıklı açıklamada, 250’den fazla ürünün son 3 aydır fiyatının değişmediği, ocak ayı boyunca da 500 ürünün fiyatının sabitlendiği bildirildi.

KAYNAK: AA
Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt
YORUMLAR 108
  • Sabitlendiniz 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlarla alay ediyor bunlar resmen. Etikete 99.99 tl yazan utanmaz ahlaksız bir zihniyetten başka bir şey beklenemez.
    Cevapla
  • atalay07 1 yıl önce Şikayet Et
    ocakta ellemezsiniz ama şubatta napcanızı bilmeyen yoktur !!
    Cevapla
  • birbilen 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu açıklamayı migros tan önce yapsan bir kıymeti olur! En son sen açıklama yapıyorsun onda da 500 ürün... migros değil sen öncülük edeceksin ama Erdoğan düşmanlığınız migrosculardan fazla.. tapki geldi diye açıklama yaptınız. Kapınızdan giren sizin gibi olsun...
    Cevapla
  • Kimse 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletten çaldıklarınız burnunuzdan gelsin iki cihanda sürünesiniz ey hırsız fırsatçılar kimsenin ahı kalmaz boynunuza ip olsun.
    Cevapla
  • faruk dağ 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman degilsiniz siz sizin yaptıgınızı gavur bile yapmaz haram zıkkım olsun inşallah iflas edersiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle