Erdoğan'ın müjdesinden sonra gözler TBMM'de! Sözleşmeliye kadro mesaisi başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kamudaki sözleşmeli personelin kadroya alınmasıyla ilgili müjdesi üzerine TBMM'de kadro mesaisi başladı. AK Parti'nin teklifi bu hafta içinde Meclis'e sunulacak.

GİRİŞ 03.01.2023 17:46 GÜNCELLEME 03.01.2023 17:56
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, sözleşmeli personelin kadroya alınmasına ilişkin 12 maddelik taslak metni AK Parti grubuna gönderdi.

TBMM'de, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş başkanlığında, bakanlık bürokratlarının da katılımıyla kanun teklifinin hazırlıklarına başlandı.

  • Memur ve emekli maaş zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

TORBA TEKLİF GELİYOR

Taslak metnin bugün yasa teklifi haline getirilip, bu hafta içinde Meclis Başkanlığına sunulması bekleniyor.

Söz konusu yasa teklifine başka düzenlemelerin de ekleneceği ve 'torba teklif' olarak Meclis Başkanlığı'na sunulacağı belirtildi.

İMZAYA AÇILDI

Öte yandan, AK Parti grup yönetiminden milletvekillerine yapılan duyuruda, "Sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi ile ilgili kanun teklifi grup başkanlığımızda imzaya açılmıştır. Teklifi imzalamak isteyen milletvekillerimiz grup başkanlığımızda imzalayabilirler." denildi.

DHA'nın haberine göre, emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili yasal düzenlemenin de ayrı bir teklif olarak önümüzdeki hafta Meclis gündemine getirileceği kaydedildi.

 

Memur ve emekli maaş zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladıMemur ve emekli maaş zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

KAYNAK: DHA
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 18
  • tekniker44 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık ta çalışan sağlık memuru, sağlık teknikeri ,tıbbi teknolog, att teknisyeni 3600 ek gösterge alırken biz elektrik teknikerleri neden 2800 ek gösterge de kaldık acil çözüm lütfen.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Fahri öğreticiler üvey evlat muamelesi görüyor,niye onlara kadro verilmiyor
    Cevapla
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    90 bin taşeron ne olcak!
    Cevapla
  • Askeri ücretten az 1 yıl önce Şikayet Et
    Fahri kuran kursu öğreticilerine ne yapacak?
    Cevapla
  • Koylu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kitlerde çalısan taşeron işçiler ne olcak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle