ŞOK Marketler'den 1000 üründe fiyat sabitleme kararı

ŞOK Marketler, Ocak ayı boyunca 1000 üründe fiyat sabitleme kararı aldığını duyurdu.

GİRİŞ 01.01.2023 14:20 GÜNCELLEME 01.01.2023 14:23
Bu Habere 288 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin en büyük gıda perakendecilerinden ŞOK Marketler, Ocak ayı boyunca 1000 üründe fiyatlarını sabitliyor. Pirinçten makarnaya, bakliyattan una, çay-kahveden şekere, sıvı yağdan margarine, patatesten soğana bir evin temel ihtiyaçları arasından belirlenen 1000 üründe fiyatlar Ocak ayı sonuna kadar sabit kalacak.

ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel

"ZORLU BİR YILI GERİDE BIRAKTIK"

Fiyat sabitleme kararı ile ilgili açıklamalarda bulunan ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel “Küresel dalgalanmaların da etkisiyle hem üreticiler hem perakendeciler hem de tüketiciler açısından, maliyetlerin ve dolayısıyla fiyatların yükseldiği zorlu bir yılı geride kaldı. Biz de ŞOK Marketler olarak ülkemizin ekonomisine ve müşterilerimizin bütçesine katkı vermek üzere Ocak ayı boyunca 1000 üründe fiyatlarımızı sabitleme kararı aldık. Her zaman uyguladığımız düşük fiyat politikamızı bu defa Ocak ayı boyunca sabitleyerek müşterilerimize yönelik hoş bir sürpriz yaptık." dedi.

"MALİYETLER ARTSA DA FİYATLAR AYNI KALACAK"

Yani belirlenen 1000 ürünün maliyetleri artsa da fiyatları ay sonuna kadar sabit kalacak diyen Demirel "Biz, ŞOK Marketler olarak güvenilir ve kaliteli ürünlerimizi daima en uygun fiyatlarla müşterilerimize ulaştırıyoruz. 81 ile yayılmış olan mağazalarımızda piyasa fiyatlarının altında uyguladığımız fiyat politikamızla, enflasyonun baskılanmasında önemli bir görev üstleniyoruz. Şimdiye kadar “Birlikten Berekete” yaklaşımı ile her zaman ülkemizin, üreticilerimizin ve müşterilerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu kampanya da bunun en güzel örneğidir.  Bundan sonra da bundan önce olduğu gibi piyasa fiyatlarının altında, her gün düşük fiyat politikamızla müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 288
  • Türk gücü 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet 6 ay zam yapana ceza versin
    Cevapla
  • ibrahim sarı 1 yıl önce Şikayet Et
    zincirmarketlere boykot,
    Cevapla
  • Alex 1 yıl önce Şikayet Et
    Insallah 3 harfli marketlerden hepsi tez günde batar. Bu 3 harfli marketler.zam yaparak ülkemizde tencere darbesi yapmaya çalışıyorlar. Üreticiyi mecbur bırakıp fiyati öldürüp 5 liraya alıp 15 liraya satıyorlar.devletimiz hepsine kayyum atasın
    Cevapla
  • Sunay Çakıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletle de milletin aklıyla da dalga geçiyorlar
    Cevapla
  • Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kayyum atanskn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle