Çıkan haberler sonrası TPAO'dan kritik uyarı geldi!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'ndan (TPAO) sosyal medyada yayılan dezenformasyon sebebiyle açıklama geldi.

GİRİŞ 31.12.2022 08:04 GÜNCELLEME 31.12.2022 09:06
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), bazı internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden "yatırım fırsatı" adı altında markanın hisselerinin satışa çıktığı yönünde ortaya atılan duyuruların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

TPAO, "Söz konusu yasa dışı girişimlerde Genel Müdür Melih Han Bilgin'in fotoğraflarının yanı sıra Ortaklığımızın logo ve görselleri izinsiz kullanılmıştır" ifadelerine yer veridi.

TPAO'nun yüzde yüz kamu sermeyesi bir kamu iktisadi teşebbüs olduğunu vurgusu yapıldı. Açıklamada, TPAO markasının halka açık bir şirket olmadığı ver herhangi bir hisse satışı söz konusu olmadığının altı çizildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Kafkas Kartalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Birilerinin keşifler zoruna gidiyor,o birilerini bu millet çok iyi bilse de, bazı cahiliye kesimler bunun yalan olduğunu bildiği halde,muhalefet olmakla hain olmayı ayrıt edememiş olacaklar ki, gerçeği ortada görselleri ile durduğu halde yalana satılmakta Kurumları, Çalışanları ve icraatlarını itibarsizlastirma çabasına girmişler.Artik son dönemece girdik sonları geldi Allah'ın izniyle.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    BİR TEK SATILMAYAN herhalde tpao kalmıştı galiba oda gidiyor
    Cevapla
  • Jk 19 1 yıl önce Şikayet Et
    TPAO Anomin Ortaklığı aciklamasinda; TPAO'Nun % 100 Kamu Sermayesi iktisadi teşebbüsü oldugu ve halka acık bir şirket olmadiğını vurguluyor. Hangi satılmadan bahsedi yorsun.? Satılamaz..!
    Cevapla
  • Astek 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünya üzerinde o kadar devlet varken bunlar bu ülkede yaşıyorlar bu memleketin en büyük sınavı sizlersiniz heralde
    Cevapla
  • Misafir 2 1 yıl önce Şikayet Et
    Umarım satılır
    Cevapla
  • Nuh 1 yıl önce Şikayet Et
    Bak adam diyir bu bir yalandır sen yine yalana devam diyirsun
    Cevapla
  • Ender 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dolandırıcılık reklamlarını ilk gördüğümde yaklaşık 2 ay önceydi. TPAO İstanbul ve Ankara'yı arayıp söyledim. Ayrıca ekran görüntüsü ve site adreslerini de mail olarak TPAO resmi adresine mail attım. Ayrıca EGM siber suçlarla mücadele şubesine de mail attım. TPAO dönüş yapmadı. EGM ise savcılığa git diye mail attı. Genel müdürlükte suç ortağı var diye düşünüyorum arada geçen sürede ses çıkmamasından dolayı
    Cevapla
  • Yorumsuz. 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar 90 senedir bizi yöneten basiretsiz kurum ve kuruluşlar var çıkarılmaması bu yüzden anlaşma falan yok
    Cevapla
  • Lozan süresizdir 1 yıl önce Şikayet Et
    Lozan süresizdir internette de maddeleri mecvut dur maden çıkartamama gibi bir madde mevcut değildir gerçeği yansıtmayan komplo lara itibar etmeyin
    Cevapla
  • Karaoğlan 1 yıl önce Şikayet Et
    O zaman neden İsviçre'de saklanıyor? Orijinal dosyası yayınlanmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle