Batılı ülkelerde isyan varken Erdoğan yüzleri güldürdü!

Batılı ülkelerde halklar yüzde 5-10'luk zamlar için isyan ederken Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan yönetimindeki AK Parti iktidarı emekliden öğrenciye, çiftçiden doktora, işçiden memura birçok kesimden vatandaşı enflasyona ezdirmedi.

GİRİŞ 31.12.2022 13:10 GÜNCELLEME 31.12.2022 15:46
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Dünya ülkeleri ekonomik kriz ve enflasyon nedeniyle zor günler geçirirken Türkiye vatandaşlarına yönelik destek üzerine destek veriyor.

Fransa, İngiltere, Belçika  gibi Avrupa ülkeleri halkını enflasyona karşı korumayı başaramadığı için grev dalgasıyla boğuşurken Türkiye birçok alanda vatandaşlarını önceleyen adımlar atmayı sürdürüyor.

Fransa Sağlık Bakanı Braun'dan, grev yapan doktorlara tepki: Sağlık sistemi zor durumdaFransa Sağlık Bakanı Braun'dan, grev yapan doktorlara tepki: Sağlık sistemi zor durumda

İngiltere'de grev dalgası büyüyor... Şimdi de havalimanlarındaki sınır güvenlik personeliİngiltere'de grev dalgası büyüyor... Şimdi de havalimanlarındaki sınır güvenlik personeli

THY Brüksel'e yapacağı bazı seferlerini grev nedeniyle iptal ettiTHY Brüksel'e yapacağı bazı seferlerini grev nedeniyle iptal etti

ELEKTRİKTE MESKEN İÇİN YENİ YIL ZAMMI YOK, SANAYİDE YÜZDE 16 İNDİRİM VAR!

Elektrik fiyatları ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz elektrik tarifelerinde sanayi abone grubunda yüzde 16 düzeyinde indirim yapıldığını duyurdu. Öte yandan Yılmaz, yeni tarife döneminde mesken aboneleri için herhangi bir artış ya da zam olmadığını söyleyerek hâlihazırda meskenlerin en düşük tarifeden yararlandığını belirtti.

İSTANBUL’DA DOĞAL GAZA ZAM DEĞİL İNDİRİM GELDİ!

İstanbul'da doğal gaz fiyatlarına indirim yapıldı.

1 Ocak 2023’ten geçerli olacak şekilde; İstanbul’da faaliyet gösteren ve yaklaşık 5,5 milyon aktif doğalgaz konut abonesi bulunan İGDAŞ’ın sistem kullanım bedellerinde indirim olacak.

EPDK'nın bu indirimi sonrasında nihai doğalgaz fiyatlarında ise yüzde 12,13 düzeyinde bir indirim olacak.

Sektör kaynaklarının verdiği bilgiye göre, bu indirimle birlikte aylık doğalgaz faturasına 1000 TL ödeyen bir vatandaşın yeni faturası 879 TL düzeyine inecek.

Konutlarda kullanılan doğalgaza en son eylül ayında yüzde 20,4 oranında zam yapılmıştı. Ekim, kasım ve aralık aylarında tarife sabit kalmıştı.

EYT DÜZENLEMESİ MİLYONLARCA VATANDAŞI SEVİNDİRDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin ayrıntılarını açıkladı.

Yaş sınırının uygulanmadığı, SSK-Bağ Kur-Emekli Sandığı ayrımının olmayacağı, kıdem tazminatları için işverenlere yönelik Kredi Garanti Fonu destekli kredi paketinin devreye alınacağı EYT düzenlemesinde, taşerondan kadroya alınanlardan hemen emekli olmayı tercih etmeyecekler için ayrı bir geçiş düzenlemesi yapılacağı da duyuruldu. Emekli olduktan sonra Sosyal Güvenlik Destek Primi ödeyerek çalışmaya devam edecek vatandaşlar için Sosyal Sigorta Prim Teşviki getirileceği EYT düzenlemesi kapsamında ilan edildi.

EYT’li 2 milyon 250 bin kişiyi ilgilendiren açıklamanın ardından milyonlarca vatandaş sevinç yaşadı.

ASGARİ ÜCRET 1 YILDA YÜZDE 100 ARTTI!

Geçmiş yıllarda asgari ücret sene başında ve bir kere olarak belirlenirken, 2022 yılında ilk defa ocak ve temmuz ayları olmak üzere iki defa belirlendi.

2021’de net 2.825 lira olan asgari ücret 2022’nin ocak ayında yüzde 50 artırılarak 4.253 liraya çıkartıldı.

Temmuz ayında ise yüzde 30 artış yapılarak net ücret 5.500 liraya yükseltildi. Asgari ücret 2023 yılı için 8.506 TL belirlenerek yüzde 54,5 zam daha yapıldı.

2022'nin Ocak ayında 4.253 lira olarak belirlenen asgari ücret, 2023'ün Ocak ayında 8.506 liraya yükseltilerek 1 yılda yüzde 100 oranında artırıldı.

ASGARİ ÜCRET DOLAR BAZINDA REKOR KIRDI

1 Ocak 2023 yılı itibariyle geçerli olacak asgari ücret dolar bazlı rekorunu kırmış oldu.

2021 yılında asgari ücret 2.825 TL iken 377 dolara denk geliyordu. 2022 yılı asgari ücret 5.500 TL iken 330 dolardı. 2023’te asgari ücretin 8 bin 500 TL olarak belirlenmesi 455 dolara karşılık geliyor. Böylece asgari ücret 2023 yılında tarihin en yüksek oranına ulaşmış oldu.

ASGARİ ÜCRET VERGİ DIŞI BIRAKILDI

Asgari ücret 2022 yılında vergi dışı bırakıldı. Bu sayede de kamu çalışanıyla, işçisiyle çalışanların asgari ücrete kadar olan kazançları vergiden muaf tutuldu.

Asgari ücretten yüksek maaş alan çalışanların ise asgari ücret ile maaş farkının vergisi alınarak işçinin üzerindeki vergi yükünün büyük bir bölümü alındı. 

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI YÜZDE 133 ORANINDA ARTTI!

2021 yılı Aralık ayında 1.500 TL olan en düşük emekli maaşı 2022 Ocak ayında 2.500 TL'ye yükselmişti. Temmuz ayında uygulanan yüzde 42,35 oranındaki emekli zammı ile en düşük emekli maaşı 3.500 liraya yükseltildi. 2023 Ocak zam döneminde yeniden belirlenecek olan emekli maaşlarına bugüne kadar yüzde 133 oranında artış uygulanmış oldu.

BURS MİKTARLARI ARTIRILDI, BAŞARILI ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞARI TEŞVİK PROGRAMI AÇIKLANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Aralık'ta Kabine Toplantısı sonrası Başarı Teşvik Programı ile başarılı öğrencilere verilecek destekleri tek tek açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin her bir insanına sahip çıkacağına ve zor gününde yanında olacak dirayete ve güce sahip olduğunun vurguladı ve şu ifadelerde bulundu:

"Bu çerçevede hayata geçireceğimiz yeni bir sosyal yardım faaliyeti de şimdi gençlerimize sesleniyorum; öğrencilerimize sesleniyorum. Biliyorum ki merakla bekliyorlar. Nedir o; Başarı Teşvik Programı'dır. Sosyal yardım alma hakkına sahip ailelerimize mensup devlet okullarında okuyan ve sınıflarında dereceye giren ilk ve ortaöğretim öğrencilerimize net asgari ücretin yüzde 60'ına kadar, yükseköğretim öğrencilerimize net asgari ücret kadar, dönem arasında yapılacak şekilde başarı desteği vereceğiz. Ayrıca 4 yıllık örgün eğitim yapan yükseköğretim kurumlarını kazanan aynı kapsamdaki öğrencilerimize, aylık 100 lira destek ödemesi yapacağız. YÖK'ün belirlediği dünyada ilk 500 üniversiteye girme hakkı kazanan aynı kapsamdaki öğrencilerimize devletlerinin yanında olduğunu hissettirecek başarı destekleri sağlayacağız. Sosyal yardım alan hanelerdeki meslek lisesi mezunu öğrencilerimiz ile lise sonrası meslek edindirme kurslarına giderek iş hayatına atılacak gençlerimize de asgari ücrete orantılı desteğimiz olacak. Yine aynı durumdaki ailelerimizin evlatlarından işe girmek için gereken merkezi sınavlar ile bilim, spor ve sanat yarışmalarına katılanların ihtiyaçlarını biz karşılayacağız. Detayları, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızca açıklanacak bu programı için 1,5 milyar liralık bütçe ayırdık."

Burs miktarlarıyla ilgili de müjdelerini sıralayan Erdoğan, şöyle konuştu:

"Yükseköğrenim öğrencilerimizin kredi-burs miktarını, hatırlayın biz göreve geldiğimizde ne veriyorlardı; 45 liracık. Verdikleri buydu. Bu yıl itibariyle lisansta 850 lira idi. Şimdi bunu 850 liradan bin 250 liraya çıkarıyoruz. Yüksek lisansta bin 700 liraya, doktorada 2 bin 550 liraya yükselmiştik. Ayrıca geçtiğimiz temmuz ayında daha önce kredi almış öğrencilerimizin geri ödemedeki TEFE-TÜFE oranlı güncellemelerin tamamını silerek sadece ana para ödemesini sağlayan bir düzenlemeye gittik. Böylece 3,3 milyon öğrencimizi 27 milyar liralık bir maddi yükten kurtardık. Bununla kalmadık; 2022-2023 döneminde ücretlere zam yapmayarak öğrencilerimizi geçen yıl ki fiyatla yurtlarımızda barınabilmelerini sağladık"

ÖĞRENCİLERE BARINMA YARDIMI

Erdoğan, 12 Aralık'ta açıkladığı destekler arasında ayrıca devlet yurtlarında kalan öğrencilere verdikleri barınma yardımını da duyurdu.

Erdoğan, aylık 750 liradan 1800 liraya çıkardıklarını ifade ederek, "Hamdolsun bu yıl 850 bin kişiyle yurtlarımızda rekor barınma sayısına ulaştık. Şimdi de Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan kredi veya burs alan 1 milyon 424 bin öğrencimize önümüzdeki yıl ödeyeceğimiz rakam; 2023 yılı kredi burs rakamını lisans öğrencilerinde 850 liradan bin 250 liraya, yüksek lisans öğrencileri için bin 700 liradan 2 bin 500 liraya, doktora öğrencileri için 2 bin 550 liradan 3 bin 750 liraya çıkartıyoruz. Yeni kredi ve burs rakamlarının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

ÇİFTÇİYE 1 MİLYAR 318 MİLYON 43 BİN TL’LİK TARIMSAL DESTEK

Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 9 Aralık'ta yaptığı açıklamada çiftçilere verilen desteği duyurdu. Bakan Kirişci "1 milyar 318 milyon 43 bin TL’lik tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun" dedi.

Çiğ Süt Desteği 1 milyar 12 milyon 835 bin 588 lira, Süt Analiz Desteği 103 milyon 699 bin 944 lira, Zeytinyağı Desteği 45 milyon 789 bin 975 lira, Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteği 39 milyon 991 bin 933 lira, Hayvan Hastalıkları Tazminat Desteği 37 milyon 749 bin 145 lira, Bireysel Sulama Hibe Desteği 20 milyon 209 bin 517 lira, Sertifikalı Tohum Üretim Desteği 18 milyon 423 bin 224 lira, Tiftik Üretim Desteği 12 milyon 202 bin 251 lira, Sertifikalı Tohum Kullanım Desteği 3 milyon 872 bin 130 lira, Ar-Ge Desteği 3 milyon 347 bin 93 lira, Hayvan Genetik Kaynakları Koruma Desteği 19 milyon 922 bin 200 lira olarak ödemesi yapıldı.

GÜBRE VE YEM FİYATLARI SABİTLENDİ, BAZI KİMYEVİ GÜBRELERDE İSE İNDİRİME GİDİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılın son Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada çiftçilere müjde verdi.

Erdoğan, gübre ve yem fiyatlarını nisan sonuna kadar sabitlediklerini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca, Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin bazı kimyevi gübre çeşitlerinde yüzde 13'e varan, karma yemde de yüzde 5'e varan indirim yapacağını açıkladı.

3 MİLYON HANEYE DOĞAL GAZ DESTEĞİ

Kasım ayında Kabine Toplantısı'nın ardından birçok konuya değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan doğalgaz yardımı ödemelerine ilişkin,"3 milyon hanenin ödemesi bu hafta içinde yapılacaktır. Doğalgaz yardımının kış dönemi ilk grup ödemesi yine bu hafta içinde gerçekleştirilecektir." ifadelerini kullandı.

Destek ödemelerinin artırıldığını belirten Erdoğan, "Yeni başvuru döneminde ev sahipliği yanında kiracıları da doğalgaz desteğine aldık. Hane başı 900 lira ile 2 bin 500 lira olacak şekilde arttırdık. Kronik hastası, yaşam destek cihazı bulunan hanelere yüzde 5 ilave edilecektir. 3 milyar liralık doğalgaz desteği vererek vatandaşlarımızı karda, kışta sıcak bir yuvaya kavuşturmakta kararlıyız.'' dedi.

MEMURA 3600 EK GÖSTERGE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz haziran ayında kabine toplantısı sonrası 3600 ek göstergenin ayrıntılarını açıkladı. Buna göre, tüm memurların ek göstergelerinde 600 puan artış olacak. Erdoğan, ''Genel müdür yardımcılarının ek göstergeleri 3600'den 4400'e, şube müdürü, ilçe müdürü seviyesindeki yöneticilerin 2200'den 3000'e çıkacak'' dedi.

Cumhurbaşkanı, ek göstergesi 3600'e çıkan 30 yıllık hizmeti bulunan bir memurun emekli aylığının 1234 ila 1391 lira, emekli ikramiyesinin ise 44 bin 500 ila 50 bin 150 lira arasında artacağını açıkladı.

KYK BORÇLARININ FAİZLERİ VE ENFLASYON FARKLARI SİLİNDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı konuşmada, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) öğrenim kredisi borçlarıyla ilgili alınan kararları açıkladı. Erdoğan, KYK öğrenim kredilerinin geri ödemelerinin enflasyon ve faiz farkı olmaksızın, anapara miktarında olacağını duyurdu.

Erdoğan, "Kredi geri ödemelerinin herhangi bir enflasyon farkı veya faiz uygulaması olmaksızın sadece alınan kredi rakamı üzerinden yapılmasını kararlaştırdık, yani anapara. Bu uygulamadan, halen kredi geri ödemesi yapan tüm gençlerimiz yararlanacak" dedi. Erdoğan, öğrenim kredisi alan 3 milyon 157 bin gencin bulunduğunu ve bu uygulamayla "26 milyar liralık yükün kaldırılacağını" söyledi.

600 ÇEŞİT ÜRÜN EN UCUZ FİYATTAN SATILMAYA BAŞLANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların rahatlatacak önemli kararı 26 Aralık'taki Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada duyurdu. Tarım Kredi Marketleri'nde 600 çeşit temel üründe indirim olacağını müjdeleyen Erdoğan şu ifadelerle açıkladı: 

"Tarım Kredi'nin 1520 kooperatif 400 mini kop, 250 kop bakkal olmak üzere 2 bin 170 hizmet noktasında 600 çeşit ürün en ucuz fiyatla satışa sunulacak.

Üretici tarım kredi-tüketici arasında doğrudan bir kanal kuruluyor. Kimi ürünlerin en uygun fiyatla satışa sunulabilmesi mümkün oluyor. Önümüzdeki yıllarda 3 bine çıkarmayı hedeflediğimiz tarım kredi satış noktalarındaki indirimler bugün itibariyle başlamıştır."

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'de en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin üst yöneticileriyle geçtiğimiz günlerde bir araya geldi. Görüşme sonrası açıklama yapan Bakan Muş, "Asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk. Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.

TEMEL GIDADA KDV YÜZDE 1’E DÜŞÜRÜLDÜ

Şubat 2022'de açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "KDV Sistemini Sadeleştirme Programımız kapsamında temel gıda ürünlerinde yüzde 8 olan KDV'yi yüzde 1'e indiriyoruz" dedi.

Resmi Gazete'de yayımlanan karar, 14 Şubat Pazartesi yürürlüğe girdi.

ELEKTRİK FATURASINDA 1500 TL DESTEK VERİLDİ, TRT PAYI KALDIRILDI

Kasım 2021’de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası elektrik faturalarındaki TRT payının kaldırıldığını açıkladı.

Elektrik fiyatlarında küresel artışa rağmen vatandaşlara 1500 liranın üzerinde enerji desteği verdiklerini kaydeden Erdoğan, "Elektrik faturalarındaki TRT payı ile enerji fonu kesintilerini de kaldırma kararı aldık" açıklaması yaptı.

DOĞAL GAZ FATURALARININ YÜZDE 80’İNE SÜBVANSİYON UYGULANDI

Eylül ayında konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ''Doğalgaz tedarikçileri sevkiyat programlarına uyduğu takdirde bu kışı sıkıntı yaşamadan geçireceğiz'' dedi. Dönmez, doğalgazda yüzde 80 oranında sübvansiyon uyguladıklarını da belirterek ''Yani 100 liralık bir faturanın 80 lirasını biz devlet olarak karşılıyoruz" diye konuştu.

1 TRİLYON DOLARLIK DOĞAL GAZ KEŞFİYLE BİRLİKTE MART AYINDA İNDİRİM BEKLENTİSİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz'deki Çaycuma-1 sahasında yapılan sondajda 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervi bulunduğunu duyurdu. Böylece Karadeniz’deki gaz rezervimiz Çaycuma 1’deki yeni keşifle birlikte 170 milyar metreküp artarak toplamda 710 milyar metreküpe ulaştı. Erdoğan, yeni keşif ve mevcut rezervin uluslararası piyasalardaki karşılığının 1 trilyon doları bulduğunu söyledi.

Öte yandan Mart ayında sisteme dahil olacak olan yerli doğal gazın vatandaşlara indirim olarak yansıması bekleniyor. 

CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK SOSYAL KONUT PROJESİ BAŞLATILDI

Ağustos ayında Kabine Toplantısı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinin hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımızı kira öder gibi taksitlerle, ev sahibi yapacağız." dedi. 1,5 yıl önce de 100 bin sosyal konut projesini açıkladığını hatırlatan Erdoğan, bu yıl ise 500 bin sosyal konut projesini başlattıklarını duyurdu. İlk etapta 250 bin konutun inşa edileceğini belirten Erdoğan, TOKİ ile 20 yılda 1 milyon 170 bin konut yaptıklarını sözlerine ekledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adını "İlk Evim, ilk İş Yerim" olarak belirlediklerini duyurduğu kampanya için "Bu kampanya, sayısı ve kalitesi bakımından, dünyadaki en büyük konut yatırımını ifade etmektedir." değerlendirmesini yaptı.

Proje kapsamında, tüm ve tüm ilçelerde, 2023-2028 arasını kapsayan 5 yıllık süreçte, 500 bin sosyal konut ve 50 bin iş yeri yapılacak, ilk açıklamada 250 bin olan ancak yoğun talep üzerinde 1 milyona çıkarılan konut amaçlı arsa milletin istifadesine sunulacak. Projeyle sosyal konut sayısı 2 milyona, oturan sayısı ise 10 milyonun üzerine çıkarılmış olacak.

TOKİ'DE YÜZDE 25 İNDİRİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "TOKİ’den ev veya iş yeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz." dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA EK ÖDEME

Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği 12 Ağustos tarihli Resmi gazetede yayımlandı.

Uzman doktor 18 bin 861 lira maaşın yanına bir de 10 bin lira ek ödeme alacak.

Profesörlerin maaşı 26 bin 27 TL’den 10 bin lira artışla 36 bin 27 TL’ye çıktı.

Araştırma görevlisi, 10 lira ek ücretle 15 bin 315 lira olan maaşını 25 bin 315 liraya yükseltmiş oldu.

11 bin 832 maaş alan hemşirelerin 850 lira ek ücretle birlikte maaşları 12 bin 682 liraya kadar çıktı.

Konuyla ilgili resmi Twitter hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık Personeline Döner Sermaye Ek Ödemesi Yönetmeliği Resmi Gazete’de yayınlandı. “Yönetmelik dili” hepimiz için açık olmayabilir. Günlük hayata tercüme her ayın 15’inde yapılacak. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

MİLYONLARCA ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ YARDIMCI KAYNAK

Ağustos ayında Kabine Toplantısı sonrası milyonlarca öğrenciye müjdeyi duyuran Erdoğan, ''Okullar açıldığında basımını ve dağıtımını tamamladığımız ücretsiz ders kitaplarımızın yanı sıra yardımcı kaynakları da ücretsiz olarak öğrencilerimizin masalarında hazır edeceğiz. Kaynak kitaplar ücretsiz olacak.'' dedi.

NYT çalışanları 40 yıl sonra 24 saatlik grev başlattı!NYT çalışanları 40 yıl sonra 24 saatlik grev başlattı!

Paris'te düşük maaş protestosu! Hayat pahalılığı nedeniyle Fransa grevlerle sarsılıyorParis'te düşük maaş protestosu! Hayat pahalılığı nedeniyle Fransa grevlerle sarsılıyor

Fransa'nın en büyük işçi sendikası greve gittiFransa'nın en büyük işçi sendikası greve gitti

Avrupa'da kriz derinleşiyor: Grev dalgasıyla sarsılıyorAvrupa'da kriz derinleşiyor: Grev dalgasıyla sarsılıyor

İspanya'da demir yolları işçileri grev başlattıİspanya'da demir yolları işçileri grev başlattı

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 97
  • Haset 1 yıl önce Şikayet Et
    Antalya'da ev kirası asgari ücreti geçti sayın cumhurbaşkanımız
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyi güzel yaptın da Reis bide şu Stajyer ve çıraklık sigortası devreye alsan...
    Cevapla
  • Gercek ! 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke seçimler heryil olsa yoksa vatandasin hali harapp
    Cevapla
  • Ramiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla durumlar çok kritik şuan seçim olsa sunucu düşünemiyorum biraz daha milletin cebine vermesi gerek yoksa durum kötü
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim ezdirmedi diyorsunuz eyvallahda artık gıdaya ve barınma ya çözüm bulun artık. Emlakçıları kapatın. Ev sahipleri emlakçılar vicdansız olmuşlar. zam gelmeden herşey pahalılandı artık yıl bitti ekmeği 10 TL bekliyoruz. eğer 10 TL olursa ne anlarız zamdan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle