Rusların tercihi yine Türkiye oldu
Türkiye’nin yılbaşı döneminde de Rus turistlerin bir numaralı seyahat noktası olduğu bildirildi.

Rus haber ajansı RİA Novosti’nin, Kupibilet adlı seyahat sitesinin verilerine dayandırdığı haberinde, Rusya’da yılbaşı döneminde vatandaşların seyahat için en çok bilet aldığı ülkelere ilişkin bilgilere yer verildi.
Yılbaşı döneminde vatandaşların tatil tercihini çoğunlukla Türkiye’den yana kullandıkları belirtilen haberde, bilet satışlarında Türkiye'nin payının yüzde 28'i aştığı kaydedildi.
Haberde, Türkiye’nin ardından Ermenistan’ın yüzde 16 payla ikinci sırada olduğu, İsrail ve Azerbaycan’ın ise yüzde 7'şer ile üçüncü sırayı paylaştığı aktarıldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığınca açıklanan turizm istatistiklerine göre, Türkiye'ye 2022'nin 11 ayında 42 milyon 164 bin 954 yabancı ziyaretçi gelirken en çok ziyaretçi gönderen ülkeler sıralamasında 4 milyon 945 bin 198 kişi ile Rusya Federasyonu Almanya'nın ardından ikinci sırada yer aldı.
-
usturaaa kemal 2 yıl önce Şikayet Etbunu bu millete islam ülkesine reva görenler mahşer günü çetin bir hesap varBeğen
-
Gurbetci 2 yıl önce Şikayet EtGidecek yerleri kalmadı kiBeğen Toplam 3 beğeni
-
Kul insan 2 yıl önce Şikayet EtGelmeyin istemiyoruz. Turizm gözden geçirilmesi gerek. Turizm zıvanadan çıktı. Bu gidişat gidişat değil. Deniz kenarlarında ahlaksızlık yayıldı. Şehitlerimizin ruhu kanı sızlamaz mı. İslam Müslüman ülkesinde içki alkol eğlence yayıldı. Bunun hesabını Allah cc soracak. Deniz kenarlarında ahlaksızlık chp nin işine gelir. Haramlar günahlar feraseti mahvediyor hatırlatırım.Beğen Toplam 16 beğeni