EYT açıklanıyor! Bakan Bilgin tarihi verdi! Yaş şartı hakkında açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT düzenlemesinin bu hafta açıklanacağını söyledi. Bilgin, EYT'de yaş şartının olup olmayacağı ile ilgili gelen soruyu da yanıtladı.

GİRİŞ 26.12.2022 21:22 GÜNCELLEME 27.12.2022 09:42
Bu Habere 407 Yorum Yapılmış

Son dakika haberine göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT düzenlemesinin bu hafta açıklanacağını söyledi.

"BU HAFTA  AÇIKLIYORUZ"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: "EYT düzenlemesini bu hafta açıklayacağız. Yaş şartı olup olmayacağını da o gün açıklayacağız." dedi.

Seçim sonrasına kaldığı iddialarına ilişkin gelen soruya da cevap veren Bakan Bilgin, " Yok öyle bir şey. Bu hafta açıklayacağız." dedi.

Yaş şartının olup olmayacağı hakkında gelen soruya ise, "O gün açıklayacağız" diyerek cevap verdi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 407
  • Cumhur 1 yıl önce Şikayet Et
    Aralık ilk haftasında açıklanacaktı.Noldu acaba
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    2000 sonralılar neden bizde konuşmuyoruz biz enayimiyiz 1999 öncesi 43 yaşında emekli olacak 2000 sonrası 60 yaşında emekli olacak
    Cevapla
  • Cihangir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka sen çalış askerliğin çok :)))
    Cevapla
  • mehmet bey iyi oku 1 yıl önce Şikayet Et
    43 yaşında emekli mi olunur diyen cahil adamlar bu kaç yaşında emekli olunur davası değil. DEVLETİN VERDİĞİ HAKKI hukuksuzca kanunun geriye işletilerek iptal edilmesi davasıdır. Zerre bilginiz yok fikriniz çok. bence sizi 90 yaşında emekli edilmemeli. Çalışsınlar ölene kadar.
    Cevapla
  • bilirkişi 1 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaşlar niye boş konuşuyorsunuz 40 yaşından sonra ne özel nede devlet seni işe almıyor bu bizim hakkımızdır geriye dsoğru kanun işlemez kimse boş yapmasın YAŞ SINIRI OLAMAZ
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    İş kur bir devlet kurumu bügün bir açıklama yapmı işçi alacaklar diyor 18 -40 yaş arası ama emeklilik olursa 60 yaş bu hangi kitapta yazıyor
    Cevapla
  • Eyt 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne biçim iş. Televizyon programı gibi oldu. Az sonra az sonra. Çıkmadı gitti bu EYT. Bir iş bu kadar mı uzatilir. Verilsin Haklar gitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle