Başkan Erdoğan'dan EYT, memur ve emekli zammı açıklaması! Milyonlar bekliyordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında EYT, memur ve emekli zammıyla ilgili açıklamada bulundu.

GİRİŞ 26.12.2022 20:47 GÜNCELLEME 26.12.2022 21:58
Bu Habere 239 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, milyonlarca kişinin merakla beklediği EYT, memur ve emekli zammı ile ilgili açıklamada bulundu.



EYT, MEMUR VE EMEKLİ ZAMMI AÇIKLAMASI

Başkan Erdoğan açıklamasında, ''Ek göstergeden sözleşmelilerin kadroya alınmasına kadar pek çok taleplerini çözdüğümüz çalışanlarımızın emeklilikle ilgili beklentilerini karşılayacak hazırlığı da yakında tamamlıyoruz. Arzumuz EYT'yi yılbaşından önce gündemimizden çıkarmak. Ülkemizin zenginliğini, çalışanlar başta olmak üzere milletimizin her kesimine yansıtmakta kararlıyız. Memur ve emekli maaş artışlarını da bu yaklaşımla yapacağız.'' dedi.
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 239
  • EYT mağduru 1 yıl önce Şikayet Et
    ssk lı olarak 28 yıl 8500 gün pirim yatırmışım ben fazlasiyla hak etmişim, yaş koyarak daha ben den ne isteniyor, özel sektöründe bu kadar pirim yatırmak o kadar kolay değil, devlete memur olarak çalışanlar rahatca sallıyor bu yaşta emekli mi olunur diye
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir ülkede emeklilik yaşı 53 ten aşşağı indirilrse o ülke batar kardeşim..Kim ki bu yaştan aşşağı emeklilik istiyorsa vatanını hiç düşünmüyor demektir.Bu ülke bunu kesinlikle kaldıramaz.
    Cevapla
  • Serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım mesele emeklilik yaşı değil; düzenleme de emeklilik düzenlemesi değil. EYT düzenlemesi. Eylül 99 sonrası işe başlayanlar için şartlar belli zaten 58-60 yaş emeklilik yaşı.
    Cevapla
  • haydee 1 yıl önce Şikayet Et
    daha önce 38 de olanlar var kardeş battımı ben niye olmıyım üstelik daha çok prim yatımışım
    Cevapla
  • DADAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    devletin bekası daim olsun
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Reisimiz Memur ve Emekliye Asgari ücret gibi bir oran ver ki Muhalefet partileri Umutlarını boşa çıkar. 7 li masa Temeli umutlarını yitirsinler.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    akşam açıklamamı oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle