Sağlık çalışanlarına 29 bin TL promosyon ödemesi yapılacak

Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü ile Ziraat Bankası Bilecik Şubesi arasında promosyon anlaşması imzalandı. Buna göre, sağlık çalışanlarında 29 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.

GİRİŞ 26.12.2022 10:42 GÜNCELLEME 26.12.2022 11:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yapılan anlaşma ile bilgi veren Müdür Damkacı, promosyon ödemesinin 25 bin 200 TL'lik kısmının aralık ayı sonuna kadar peşin yatırılacağını bildirerek "Müdürlüğümüz ile T.C. Ziraat Bankası A.Ş. arasında yapılan maaş promosyon sözleşmesinin bitmesine 24 ay kala 12 ay daha uzatılarak 36 ay olarak güncellenmiştir.

Protokol ile sağlık teşkilatımızda görevli tüm personelimize 2022 yılı Aralık ayının sonuna kadar 25 bin 200 TL peşin yatırılacak. Ayrıca, 2023 yılı Ocak ayı içerisinde bin 800 TL para puan kartlara tanımlanacak, 6 ay sonra bin TL ve 1 yıl sonrada bin TL para puan olacak şekilde toplam 3 bin 800 TL para puan kartlara tanımlanacaktır” dedi.

Sağlık çalışanlarına hayırlı olması temennisinde bulunan Müdür Damkacı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya da teşekkürlerini iletti.

KAYNAK: İHA
Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt
YORUMLAR 4
  • kafkas 1 yıl önce Şikayet Et
    3 ay önce özel bankalar 46 bin veriyordu bakanlık araya girince yarı yarıya düştü. Söylentiye göre bakanlık devlet bankalarla anlaşıp promosyonun yarısını bakanlık alıyormuş söylenenler doğru ise söylenecek söz bulamıyorum nokta
    Cevapla
  • HAKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    anlamadığım banka bir çalışana bu kadar promosyon ödüyorsa, 3 yıl içinde bu çalışandan nasıl bir kar bekliyor, yoksa bu paraları diğer müşterilerdenmi alıyorlar.çok abartılı bie rakam.Nerdeyse aylık binlara gibi bir rakam
    Cevapla
  • Hamit Özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sistem okadar güzel işliyor ki emin ol 1 sene içinde banka verdiği parayı geri çıkartıyor 1. Sağlık bakanlığı veya il sağlık müdürlüğü ayın 5 de bankaya parayı gönderiyor maaş günü kadar işletiyor parayı 2. Bankadan yaptığın her bir harekette banka para kazanıyor örnek havale yaptın başka bankaya binde kaçını diğer bankadan alıyor fatura ödüyorsun ödediğin fatura bedeli alıyor vs. Gibi temiz kazanıyor.
    Cevapla
  • Ksü Para erdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Üniversiteler de aylar önceden anlaşma yapıp parasınıda Ocak ayının sonunda verdiği çalışanın hakkını kim savunacak neden Avrupa gibi sistemimiz yok herkes keyfine göre kurum yönetiyor bir araştıran soruşturan devlet yok
    Cevapla