Fuat Oktay'dan EYT açıklaması: 1-2 hafta içerisinde çözüme kavuşturacağız

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay "Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili sorunu da söz verdiğimiz gibi yıl bitmeden 1-2 hafta içerisinde çözüme kavuşturacağız." dedi.

GİRİŞ 23.12.2022 16:58 GÜNCELLEME 23.12.2022 19:16
Bu Habere 285 Yorum Yapılmış

Milyonlarca kişinin beklediği emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düzenlemede son dakika açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yıl bitmeden çözüme kavuşturulacağını duyurdu. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Vatandaş Buluşması” programında konuştu 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 'Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili sorunu da söz verdiğimiz gibi yıl bitmeden 1-2 hafta içerisinde çözüme kavuşturacağız.' dedi.

ERDOĞAN, 2023'E MASADAN KALDIRARAK GİRMİŞ OLACAĞIZ DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili yaptığı son açıklamasında "İlgili bakan arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. 2023'e masamızdan bunu kaldırarak girmiş olacağız" demişti.



FUAT OKTAY'IN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili sorunu da 1-2 hafta içerisinde çözeceğiz.”
Oktay burada yaptığı konuşmada, 20 yıldır söyledikleri sözlerin arkasında durduklarını belirterek, “Her gün bir başka şehirde, sayısız yatırımı milletimize kazandırıyor muyuz? Kazandırıyoruz. Bir gün turizmde bir gün ihracatta cumhuriyet tarihinin rekorlarını kırıyoruz. Mega projelerle Ankara'mız dahil tüm şehirlerimizin üretimini dünyaya açtık. Asgari ücrete 6 ay önce yaptığımız artıştan sonra dün yüzde 55 gibi rekor bir artış daha yaptık. Artış oranı 2022 yılı ocak ayına göre kıyasladığımızda yüzde 100 artış yapmış olduk. Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili sorunu da söz verdiğimiz gibi yıl bitmeden 1-2 hafta içerisinde çözüme kavuşturacağız.” dedi.
 

Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt
YORUMLAR 285
  • Hakikat 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt , hükümet in adalet terazisi olacak. 7 eylül 99 girişli Ali 5400 günle 45 yaşında emekli olupta; 10 eylül 99 girişli Ahmet'e 7000 günü varken sen ile 60 yaşını bekle denirse bu adalet olmaz.vicdana sığmaz..
    Cevapla
  • Zeliha Yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Küçük esnafı unutmayın SSK bağ-kur eşitlenmesi dillendirilmişti neden eşitleme yapılmıyor
    Cevapla
  • Camcı 1 yıl önce Şikayet Et
    EYT şartsız olarak çıkmalıdır..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt gasp edilmiş haktır aylık bağlama oranları ile acil çözülmelidir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıl bitmeden demişler, 2022 yılı bitmeden dememişler. Eee eski hükümetlerin kıvamına geç de olsa geldiler. ''Herkese 2 anahtar'' muhabbetinden sonra epey zaman geçmişti bu siyasiler vatandaşla dalga geçmeyeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle