Bakan Karaismailoğlu duyurdu: Zam yapılmayacak

İstanbul ulaşımında önemli bir yere sahip olan Avrasya Tüneli için zam ihtimali Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na soruldu.

GİRİŞ 23.12.2022 06:57 GÜNCELLEME 23.12.2022 09:09
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Avrasya tüneli ücretleri 1 Ocak 2023 itibariyle zamlanacak mı? Bu soru Habertürk canlı yayınında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na soruldu. Bakan Adil Karaismailoğlu zam bekleyenlere güzel haber verdi. 

ZAM YAPILMAYACAK

Avrasya tüneli ücretlerine Ocak 2023 itibariyle zam yapılmayacak. Bakan Adil Karaismailoğlu, "Hükümetimiz, bu projeleri vatandaşımız daha fazla kullansın diye zam yapmayı düşünmüyor" dedi. 

AVRASYA TÜNELİ ÜCRETİ 2023

2022 yılı içinde İstanbul Avrasya Tüneli ücretleri gündüz ve gece tarifesi olarak ayrı ayrı uygulanıyor. Saat 05.00-23.59 aralığındaki gündüz tarifesinde otomobil geçiş ücreti 53 lira, minibüs 79.5 lira, motosiklet 20.7 lira. Saat 00.00'dan 04.59'a kadar uygulanan gece tarifesinde ise Avrasya geçiş otomobil için 26.5 lira, minibüs için 39,75 lira, motosiklet için 10.35 lira. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • ek9 1 yıl önce Şikayet Et
    lazım olunca oranın ne kıymetli oldugunu o gün anlarsınız boş yorumculara
    Cevapla
  • pusula 1 yıl önce Şikayet Et
    ne fark eder ? geçen geçmeyen herkes para ödüyor zaten
    Cevapla
  • Şaşkın pusula 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka biri bir laf ediyor herkes onu tekrar ediyor. Hastaneye giden gitmeyen de ödüyor o zaman belediye çalışanı maaşlarını da her şeyi üç kuruş vergi veren kendi beytülmalin sahibi görüyor
    Cevapla
  • Trık 1 yıl önce Şikayet Et
    En ufak ceza 1000 lira oldu geçişe zam yapsa ne olur yapmasa ne olur nasılsa başka yerlerden fazlasıyla alıyorlar yollar özel köprüler özel hersey özel oldu
    Cevapla
  • Şaka gibi 1 yıl önce Şikayet Et
    Cezaya girme sende kurala uy yayaya yol ver kırmızıda geçme hız limitine uy
    Cevapla
  • Tolga 1 yıl önce Şikayet Et
    No alamaz kimse yok
    Cevapla
  • Hakikat 1 yıl önce Şikayet Et
    Üretici firmalarda aynı hassasiyeti göstermeli.. Asgari ücretin yükseltilmesi ülke refahının artmasıdır. Bunu zamlarla cenazeye çevirmeyelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle