Altın ve takıda yüzde 50 indirim

Kuyumcukent’te her yıl olduğu gibi bu yılbaşında da geleneksel indirim günleri başladı. Bir çok üründe yüzde 20’den yüzde 50'ye varan indirim uygulanıyor

Altın ve takıda yüzde 50 indirim
Altın ve takıda yüzde 50 indirim
GİRİŞ 21.12.2022 12:46 GÜNCELLEME 21.12.2022 12:55
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kuyumcukent’te her yıl olduğu gibi bu yılbaşında da geleneksel indirim günleri başladı. Bir çok üründe yüzde 20’den yüzde 60’a varan indirim uygulanıyor. Yaklaşık 20 bin kişinin ürettiği her bütçeye uygun ürünler mağazalarda alıcısını bekliyor. Geleneksel indirim günleri ise yıl sonuna kadar devam edecek.

“MAĞAZALARIMIZDA HER BÜTÇEYE GÖRE ÜRÜN VAR”

Mağazalarda yüzde 50’ye yakın indirim olduğunu dile getiren Kuyumcukent Genel Müdürü Oktay Baltalı, “Her yıl sonu geleneksel olarak indirim günleri kampanyası yapıyoruz. Ürünlerde yüzde 50’ye yakın indirim var. Hediye alacaklara buradan duyurmuş olalım. Arka tarafta bulunan üretim bloğunda yaklaşık 20 bin kişinin ürettiği ürünleri mağazalarımızda satıyoruz. Burası üreticiden tüketiciye ulaşan bir zincir. Hediye almak isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz. Mağazalarımızda her bütçeye göre ürün var” dedi.

“BÜTÜN ÜRÜN GRUPLARIMIZDA YÜZDE 50’YE KADAR İNDİRİM YAPIYORUZ”

Altının yüksek fiyatına rağmen indirim yaptıklarını belirten Nasri Amcalar, “Bütün ürün gruplarımızda yüzde 50’ye kadar indirim yapıyoruz. 22 ayar ve çeyrek hariç kolye, bileklik, tektaş, beştaş, kelepçelerde indirim uyguladık. Kolyelerimizin fiyatı 3 bin TL’den 2 bin TL’ye kadar düştü. Yılbaşına özel tasarım kar taneli kolyelerimiz mevcut. Tektaş yüzükler 2 bin TL’den bin 200 TL’ye kadar düştü. Küpe çeşitleri bin TL’den, bileklikler 3 bin TL’den başlıyor. Bunların indirimden önceki fiyatları 5 bine yakındı. Fiyatlar ürünün ağırlığına göre çıkıyor. Şuan ki altının fiyatına rağmen elimizden geldiği kadar işçiliklerde yardımcı olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“İNDİRİMLER YIL BAŞINA KADAR DEVAM EDECEK”

Fiyatların altının kalitesine ve ağırlığına göre artığını ifade eden Ahmet Melik Kaya “Geleneksel hale gelen yılbaşı indirimleri Kuyumcukent’te devam ediyor. Pırlanta ürünlerimiz, yakıtlar, zümrütler, safirlerde yüzde 20 ile yüzde 60 arasında ciddi indirimler mevcut. Yakut yüzük 6 bin 500 TL’den 4 bin 500 TL’ye düştü. Kenarları pırlanta yakut yüzük 12 bin TL’den 9 bin TL’ye düştü. Evlilik teklifi yapmak isteyenler ve yılbaşı hediyesi almak isteyenler için tektaş, beştaş ve baget yüzüklerimiz mevcut. Tektaşlarda 2 bin 500 ile 3 bin TL’den başlayıp kalitesine ağırlığına göre fiyatları artıyor. Her bütçeye uygun indirimler mevcut. Herkesi bekliyoruz. İndirimler yıl başına kadar devam edecek” dedi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Pirkantada buyuk bir kar marji var. onun sisirilmis fiyatlari yinede indirim adinda yuksek karla satiliyor.Ayrica gercek pirlanta ile imitazyon pirlantayi sadece cok ozel bir makinada inceleyip kirarak ogrenebilirsin. Yani nerdeyse imkansiz anlamak. O sebeple cok kar marji var.
    Cevapla
  • ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    beş tasda elmasda degerlidir alıp satana sor degersizse getirsene 100 500 krat
    Cevapla
  • bera 1 yıl önce Şikayet Et
    Alıpda tektaş beştaş elmas bir değeri yok geri satamassın
    Cevapla
  • halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Altında yüzde elli indirim var ve elinizde halaa ürün var enteresan.))
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    altının uluslar arası piyasa belirli bir fiyatı var, o kadar indirim yapabilmen için önce iyi bir bindirim yapıp sonra indirmiş gibi göstermen lazım, nerden bakarsan tam bir tiyatro, tasarım ve işçilik ücretini şişirip dümenden indirim yapıyorlar, yersen...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle