Tarım Kredi'den uygun fiyatlı ürün açıklaması

Tarım Kredi Kooperatif Market Yönetim Kurulu, bazı ürün gruplarının marketlerinde pahalıya satıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını, tüketicilerin kaliteli ve uygun fiyatlı gıdaya ulaşması için çalışmayı sürdüreceklerini bildirdi.

GİRİŞ 20.12.2022 17:54 GÜNCELLEME 20.12.2022 17:54
Bu Habere 170 Yorum Yapılmış

Temel tüketim ürünlerinde ve gıdada yaşanan fiyat artışları karşısında devreye giren Tarım Kredi'nin yetkilileri, tüketicilere uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri sunmayı sürdüreceklerini açıkladı.

"MARKETLERDEKİ ÜRÜNLER PAHALI DEĞİL"

Tarım Kredi Kooperatif Market Yönetim Kurulu, bazı ürün gruplarının marketlerinde pahalıya satıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını, tüketicilerin kaliteli ve uygun fiyatlı gıdaya ulaşması için çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

"PAHALILIK ALGISI VERİLMEYE ÇALIŞILAN HABERLER GERÇEK DIŞI"

Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Tarım Kredi Kooperatif marketleri ile ilgili bazı basın organlarınca periyodik olarak farklı kalitede ürün grupları veya belli zaman dilimleri baz alınarak pahalılık algısı verilmeye çalışılan haberler yapıldığı belirtildi.

"TARIM KREDİ GRUBU, ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK"

Ürünlere ait fiyatların da gerçeği yansıtmadığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Tarım Kredi Kooperatif marketleri bugün 80 ana ürün grubunda yaklaşık 500 ürün çeşidini sektördeki diğer paydaşlarından daha uygun fiyatla tüketicimize sunmaktadır ve sunmaya devam edecektir. Türkiye'nin en büyük çiftçi ailesi olan Tarım Kredi Grubu, Türk tarımının gelişmesi, ülkemizin gıda arz güvenliğinin sağlanması ve tüketicilerimizin de en kaliteli gıdaya en uygun fiyatla ulaşmasını sağlama vizyon ve misyonunda her gün daha da artan bir güç ve şevk ile çalışmaya devam edecektir."

KAYNAK: AA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 170
  • Servet Gerboga 1 yıl önce Şikayet Et
    Üçüz yağ diyorsunuz bir palet ucuz yağ gelirse beş palet pahalisindan geliyor neyiniz ucuz devamı takip ediyorum tavukta yağda pirinçte herşey migrostan bile pahalı yumurta bile 2t adedi 49 90 diyorsunuz bunun neresi ucuz milletin aklıyla dalga geçmeyin hepicenter bile cidden ucuz
    Cevapla
  • Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Pahali, Pahali ne yorumu yapalım sadece ucuz olan gofret
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazı ürünler diğer marketlerden de pahalı
    Cevapla
  • Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerel marketler tarım krediden daha ucuz ürünler satıyor ben daha ucuz ürün hiç almadım birde devlet marketi olacak gerçekten iyi araştırma yapıp ona göre fiyat belirleyin şahsen ben hiç alışveriş yapmıyorum yerel marketler daha hesaplı bu kadar kar etmenize gerek yok bence
    Cevapla
  • Adem Günay 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarım kredi kooperatifleri ucuz çiçek yağı hernedense Samsun Atakum da yok satıyor yağ elli teneke gelirse satışa yirmi teneke koyuyorlar gerisi telofonla eşe dosta veriliyor yazıklar olsun lutven bu konuya el atın herkes yararlansin
    Cevapla
  • Garip yolcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten hep.pesges tarım kredi gerçekten bazı yerlerden pahali
    Cevapla
  • Veysel Dikmen 1 yıl önce Şikayet Et
    T.kredi kop.larda fiyatlar diğerlerine göre ucuz değil hatta bazı ürünler pahalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle