Vergi ödemelerine erteleme kararı

Hazine ve Maliye Bakanlığı Antalya'da selden etkilenenlerin Vergi beyannameleri ve ödemelerini bir ay erteledi.

Vergi ödemelerine erteleme kararı
Vergi ödemelerine erteleme kararı
GİRİŞ 13.12.2022 16:19 GÜNCELLEME 13.12.2022 16:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Demre, Finike ve Kumluca ilçelerinde meydana gelen selden etkilenenlere yönelik olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı Aralık ayının sonuna kadar mükelleflerin vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk edecek vergilerin ödeme süreleri 1 ay erteledi.

Hazine Ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

Bakanlığımız, 12 Aralık tarihinde Antalya ilinin Demre, Finike ve Kumluca ilçelerinde meydana gelen selden etkilenen mükelleflerin olası mağduriyetlerinin önüne geçmeyi amaçlamaktadır. Bu kapsamda söz konusu bölgelerde faaliyet gösteren mükelleflerin Aralık ayının sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk edecek vergilerin Ödeme süreleri 1 ay ertelenmiştir.

Selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • karaböcek 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçimden Sonra İktidara Gelecek Olan A parti veya B Parti İşi ZORRRR Gerçekten 6 lı masa gelse AK Parti Yatırım yaptı Borçlarını Ödüyoruz Diyerek Temel ATMAMA Töreni Zihniyetinde Çalışma Yapar Tabi TERÖR Biter 6 lı masa gelince AK partinin En Büyük Yanlışı Yabancıların Ülkemize Girişine Müsaade Edildi adamlar Daire İş Yeri sahibi oldu. Türkiye'de Biz Yabancılaştık Artık
    Cevapla