TCMB Başkanı Kavcıoğlu, MENA toplantısına eş başkanlık yaptı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesel Danışma Grubu'nun toplantısına eş başkanlık yaptı. Toplantıda bölge ekonomisi ve finansal istikrar konuları ele alındı

TCMB Başkanı Kavcıoğlu, MENA toplantısına eş başkanlık yaptı
TCMB Başkanı Kavcıoğlu, MENA toplantısına eş başkanlık yaptı
GİRİŞ 13.12.2022 13:05 GÜNCELLEME 13.12.2022 13:05

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesel Danışma Grubu'nun toplantısına eş başkanlık yaptı. Toplantıda bölge ekonomisi ve finansal istikrar konuları ele alındı.

TCMB'den yapılan açıklamada "Başkanımız Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Finansal İstikrar Kurulu Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesel Danışma Grubu'nun (FSB RCG for MENA) çevrim içi toplantısına eş başkanlık yaptı.

Tunus Merkez Bankası Başkanı Marouane El Abassi’nin de eş başkanlık yaptığı toplantıda MENA bölge ekonomisi ve finansal istikrar konuları ele alındı." denildi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.