Pirinç ithalatında gümrük vergisi sıfırlandı
Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren karara göre; pirinç ithalatında gümrük vergisi 31 Ağustos 2023 tarihine kadar sıfırlandı.
GİRİŞ 13.12.2022 08:22
GÜNCELLEME 13.12.2022 08:48
Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren karara göre; pirinç ithalatında gümrük vergisi 31 Ağustos 2023 tarihine kadar sıfırlandı.
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ithalat rejimi kararında değişiklik yapılmasına dair Cumhurbaşkanı kararıyla, pirinç çeşitleri ve çeltik ithalatının menşe ülkelere göre gümrük vergilerini belirleyen listeye bir dipnot eklendi.
Dipnot uyarınca söz konusu ithalata uygulanmakta olan gümrük vergileri 31 Ağustos 2023 tarihine kadar sıfırlandı.
YORUMLAR 10
-
Sinasi 3 yıl önce Şikayet EtOleyyy yihhhu teşekkürler corcc bize pirinç sat corccBeğen
-
derviş 3 yıl önce Şikayet Etprinç i zenginler yiyor ,biz fakirler bulgur,simit nohut vs yiyoruz ,otobüse biniyoruzBeğen