Başkan Erdoğan'ın katılımıyla bugün hizmete giriyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kavak-Asarcık Yolu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmete açılacağını duyurdu.

Başkan Erdoğan'ın katılımıyla bugün hizmete giriyor!
Başkan Erdoğan'ın katılımıyla bugün hizmete giriyor!
GİRİŞ 10.12.2022 12:20 GÜNCELLEME 10.12.2022 12:20

Samsun'da ulaşımın kalitesi yeni yatırımlarla artıyor. Samsun'da Kavak ve Asarcık arasındaki yolun konforunu ve kalitesini artıracak Kavak-Asarcık Yolu Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün hizmete açılıyor. 24.7 kilometrelik yeni yol ile seyahat süresi de 10 dakika kısalacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bugün Samsun'da; Kavak-Asarcık Yolu'nu Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle hizmete açıyoruz!" diyerek yol ile ilgili görüntülerin yer aldığı bir video paylaşımında bulundu.

Başkan Erdoğan, Asarcık-Kavak Yolu ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda Vezirköprü Devlet Hastanesi, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılışı'nı da yapacak. Ardından Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda düzenlenecek "Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e" programına katılacak.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.