Getir, Alman rakibi Gorillas'ın tamamını satın aldı

Getir, Berlin merkezli hızlı market teslimat şirketi Gorillas’ın tamamını satın aldığını duyurdu.

Getir, Alman rakibi Gorillas'ın tamamını satın aldı
Getir, Alman rakibi Gorillas'ın tamamını satın aldı
GİRİŞ 09.12.2022 17:45 GÜNCELLEME 09.12.2022 17:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Getir, Berlin merkezli hızlı teslimat şirketi Gorillas'ın tamamını satın aldı. Yapılan açıklamaya göre bu hamle, şirketin hızlı market teslimatı sektöründeki konsolidasyona öncülük ettiğinin bir kez daha altını çizdi.

2015 yılında kurulan ve üç kıta 9 ülkede faaliyet gösteren şirket, bu yıl, Avrupa’da hızlı market ürünleri teslimat sektörünün ilk decacorn’u olmuştu.

Getir, Alman rakibi Gorillas’ın tamamını satın aldı - Ekonomi Haberleri

Satın almayla ilgili değerlendirmede bulunan Getir Kurucusu Nazım Salur, “Piyasalar inip çıkabilir, ama önemli olan kullanıcılarımızın hizmetimizi seviyor olması ve sunduğumuz kolaylığın herkes tarafından kabul görmesi. Hızlı market teslimatı sektörü önümüzdeki uzun yıllar boyunca istikrarlı biçimde büyümesini sürdürürken, Getir de 7 yıl önce icat ettiği bu sektöre liderlik etmeye devam edecek” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • SÜLEYMAN 54 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun.
    Cevapla