Bakan Nebati'den 2 bin kişiye kadro müjdesi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "2023 yılı Şubat ayında Gelir Uzman Yardımcısı alımının yapılacağı 2.000 kadronun müjdesini veriyoruz" açıklamasında bulundu.

Bakan Nebati'den 2 bin kişiye kadro müjdesi
Bakan Nebati'den 2 bin kişiye kadro müjdesi
GİRİŞ 09.12.2022 14:31 GÜNCELLEME 09.12.2022 15:06
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabı üzerinden, 2023 yılı Şubat ayında Gelir Uzman Yardımcısı alımının yapılacağı müjdesini verdi.

Bakan Nebati, yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin 100. yılına girerken ülkemizin ekonomideki hedeflerini başarıya ulaştıracak yeni çalışma arkadaşlarımız için yeni kadroları duyurmak istiyoruz. Bu kapsamda, 2023 yılı Şubat ayında Gelir Uzman Yardımcısı alımının yapılacağı 2.000 kadronun müjdesini veriyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadro nasıl veriliyorsa eyt de herkese yaş şarit olmadan verilsin hakkı verin hakki
    Cevapla
  • buzzz 1 yıl önce Şikayet Et
    nüfusa uzman kadro istiyoruz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    insanlar istiyor ki hiç bir sınır şart koymadan devlet herkesi emekli maaşına bağlasın. Hem de nceki iktidarlardan kalma alacakları ödediği gibi bunuda akp yapsın. herkes biliyorki bu hükümet giderse her şey alt ütüt olacak. Ama bu değirmenin suyu nerden gelecek. hadi hayırlısı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ben şahsen eytnin tamamına karşıyım. hazineye çok büyük bir yük getirdi ortada. 40-45 yaşında emekli olacaklar var, yazık bence.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ben eyt li değilim ama eyt de yaş koyarlarsa sıkıntı büyük olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle