Halkbank çıtayı yükseltti... Paraf kredi kartı 10. yılını kutluyor

Halkbank'ın 2012'de müşterilerine sunduğu Paraf 10. yılını 6,5 milyon kullanıcısı ve kredi kartı sektörüne getirdiği yeniliklerle kutluyor. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan "Hedefimiz ayrıcalıkları yeni tüketici segmentlerine açmak” dedi.

Halkbank çıtayı yükseltti... Paraf kredi kartı 10. yılını kutluyor
Halkbank çıtayı yükseltti... Paraf kredi kartı 10. yılını kutluyor
GİRİŞ 07.12.2022 20:39 GÜNCELLEME 07.12.2022 20:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kredi kartı Paraf ile önemli başarılara imza attıklarını belirten Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, “Yeni nesil bankacılık uygulamaları ve sürdürülebilir bankacılığa yapacağımız yatırımlarla bugüne kadar edindiğimiz tecrübeyi daha da ileriye taşıyacağız. Hedefimiz, ayrıcalıkları yeni tüketici segmentlerine açmak” dedi.

10’uncu yıl nedeniyle açıklamalarda bulunan Arslan, “Bugün geldiğimiz nokta memnuniyet verici. 10 yılda birçok ilki hayata geçirdik, önemli başarılara imza attık, yakaladığımız bu ivmeyi önümüzdeki dönemde daha da yukarıya taşıyacağız” dedi. Arslan, şunları söyledi:

“10 yılda piyasaya sunduğumuz ürünler ve kullanıcılarımıza sağladığımız yeniliklerle, ayrıcalıklar sunan kart vaadimizi yerine getirdik. Yaptığımız yatırımların karşılığını bugün net bir şekilde görüyoruz. Özellikle esnaf ve KOBİ’lerin ihtiyaçlarını derinlemesine analiz ederek ticari kart pazarına sunduğumuz ürünler önemli başarılara imza attı. Ticari kart pazarında adet anlamında en büyük iki oyuncudan biriyiz. Hizmetlerimizi geliştirirken; esnaf ve KOBİ’ler başta olmak üzere tüm müşteri segmentlerimizin ihtiyaçlarına özel ve hızlı çözümler sunmaya devam edeceğiz.”

HALKBANK YÜZÜKLE ÖDEME DÖNEMİNİ BAŞLATIYOR

Halkbank, yerli ödeme altyapısı Troy işbirliğiyle hayata geçirilen Paraf RingPay ile giyilebilir teknolojiler alanına yatırım yapıyor. Paraf RingPay ile Türkiye'de ilk defa yüzükle ödeme dönemi başlayacak.

Halkbank'ın 2012 yılında müşterilerine sunduğu Paraf, 10. yılını 6,5 milyon kullanıcısı ve kredi kartı sektörüne getirdiği yeniliklerle kutluyor. 2022'de "Paraf Üreten Kadın", "Paraf Kadın", "Paraf Premium" ve "Paraf Genç" ürünlerini hizmete sunan Halkbank, bundan sonra da yeni nesil ürünleriyle hizmet vermeye devam edecek. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Paraf'ın önemli başarılara imza attığını belirterek, yeni nesil bankacılık uygulamaları ve sürdürülebilir bankacılığa yapacakları yatırımlarla bugüne kadar edindikleri tecrübeyi daha da ileriye taşıyacaklarını kaydetti. Arslan, Paraf'ın dijital altyapısını ve ürün portföyünü geliştireceklerini belirterek, "Yerli ödeme altyapısı Troy işbirliğiyle hayata geçireceğimiz yeni ürünümüz Paraf RingPay ile giyilebilir teknolojiler alanına yatırım yaparak Türkiye'de ilk defa yüzükle ödeme dönemini başlatacağız" dedi.

ESNAFA HIZLI ÇÖZÜM

Paraf'ın 2012'de güçlü bir vaatle yola çıktığını aktaran Arslan, şunları kaydetti: "10 yılda Paraf'ı kart pazarının önemli bir oyuncusu haline getirmek için yaptığımız yatırımların karşılığını bugün net bir şekilde görüyoruz. Özellikle esnaf ve KOBİ'lerin ihtiyaçlarını derinlemesine analiz ederek ticari kart pazarına sunduğumuz ürünler önemli başarılara imza attı. Ticari kart pazarında adet anlamında en büyük iki oyuncudan biriyiz. Hizmetlerimizi geliştirirken esnaf ve KOBİ'lerimiz başta olmak üzere tüm müşteri segmentlerimizin ihtiyaçlarına özel ve hızlı çözümler sunmaya devam edeceğiz."

1000 TL'YE VARAN İNDİRİMLER

Paraf'ın 10. yılına özel hazırlanan kampanya kapsamında, 5-11 Aralık 2022'de 50 TL ve üzeri en az 10 adet veya daha fazla yapılacak işlemlerden en düşük tutarlısı müşterilere hediye ediliyor, Paraf müşterileri 1.000 TL'ye varan indirim kazanıyor. Bu kampanya, "İyi ki doğdun Paraf" adlı yeni reklam filmiyle tanıtılıyor. Her segmentten müşterisinin ihtiyacına özel geliştirilmiş ürünler sunan Paraf, Cumhuriyetin 100. Halkbank'ın ise 85. yılı olan 2023'te önemli atılımlar yapmayı planlıyor. Müşterilerine Cumartesi Restoran İndirimi, ParafÜstü, Paraf Günüm, Artan ParafPara gibi avantajlar sağlayan Paraf, yeni yılda da yeni avantajlar sunmayı sürdürecek.

GERİ DÖNÜŞEN ÜRÜNLER YOLDA

Yıllık cirosu belirli bir tutar üzerinde olan firma sahiplerine özel, üst segment ticari kredi kartı Business Plus'ı piyasaya sunacaklarını ifade eden Arslan: "Doğaya zarar vermeyen, geri dönüştürülebilen Paraf Doğal ile sürdürülebilirliği iş modelimize dahil ediyoruz. Halkbank İnternet Şubesi, Mobil Şube kanallarından kartın teslimini beklemeden, online olarak alışveriş yapmaya hazır Dijital Banka Kartı ve Dijital Kredi Kartı çıkaracağız" dedi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bankaya gidiyorsun kredi kartı için adam sana vermemek için elinden geleni yapıyor boş beleş gezen sözde esnaf olarak görünenlere adamlara bir limit vermiş böyle bişey yok nasıl almışlar onuda bilmiyorum artık
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    emekli maaşını devlet bankası diye aldık keridi kartı almadık zorla özel bankaya ikitiriyorsunuz sivilim gayet temiz sabırla bekliyorum
    Cevapla