Palamut ve hamsi fiyatı düştü

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde vatandaşların en çok tercih ettiği ve balıkçıların en çok sattığı palamutun fiyatı 60 TL’den 40 TL’ye düşerken, hamsi ise 80 TL’den 40 TL’ye düştü.

Palamut ve hamsi fiyatı düştü
Palamut ve hamsi fiyatı düştü
GİRİŞ 04.12.2022 15:31 GÜNCELLEME 04.12.2022 15:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hamsi ve palamutun hem yağlı hem de lezzetli olması nedeniyle vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen balık türleri arasında yer aldığını söyleyen balıkçı Hüseyin Coşar, "Havaların soğumaya başlaması ile birlikte balık avında bollaşma, bunun sonucu balık fiyatlarında da düşüşler yaşanmaya başladı. Şu an hamsi ve palamut tavuk etinden daha ucuz. Vatandaşlarımıza bol bol balık yemelerini tavsiye ediyorum. Çünkü artık tüm balıklar yağlandı ve lezzetlendi. Hangi balık türü ucuzsa o balık türünü tercih etsinler" dedi.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu balık fiyatları denizi olduğu halde bi balıkesirde düşmedi ne hikmetse 70 80 tl den aşa balık yok
    Cevapla
  • Engin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ustam biz balık avcisiyiz normalde balikci teknesinde balık çok uygun fiyatta satılıyor balık hallerinde fuarlar normal fakat satıcı bu fiatlari halka yansıtmıyor ,ülkemizde ticaret ahlakı diye bir ahlak kalmamış en büyük suçlu biz kendimiziz ahlaktan kopmuş bir toplum olmuşuz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hal toptan fiyatı bunlar. balıkçılar ne tutturursa o fiyata satıyor. büyük marketlerden donuk alıyorum en azından her hafta kafalarına göre yazılmış fiyatlarla Balık almıyorum. bir çoğu da zaten donuk satıyor tanıdığı varsa tazeden veriyor.
    Cevapla
  • Tevfik 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyorsun bende balık almıyorum. Burada yok palamut 40 TL yedüştü hamsi 25 e düştü diye haberler çıkıyor. Balıkçıya gidiyoruz 50 den aşağı hamsi yok palamut 80 TL nerede düşmüş hani. Herkes palamuda doydu diyorlar yalan balıkcılara sorun bakalım İnternete yazılan gibi satıyorlarmı. Herkes tutturabildiğiğne yada balıkçılar anlaşıpf iyat düşürmüyorlar. Heryerde 25 balık satın bakalım ne oluyor. Birde utanmadan palamut geçen yılki den 14 kat fazla tutulmuş bu yıl. Yazıklar olsun fiyatları düşürmeyenlere.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    uşakta 80 lira hamsi. bu mu indirim. o fiyatlara anca tranzonlular rizeliler yer baligi. en fazla 20 tl olmasi lazim hamsinin
    Cevapla
  • Molla Kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    Bol bol yemelerini tavsiye ediyormuş. Bende bilgisayar satıyorum, bol bol bilgisayar almalarını tavsiye ediyorum. Ucuz yaparsan yeriz, sadece mazot ve işçi maliyetiniz var, tonlarca balık tutuyorsunuz2-3 tl mal,yet olan palamutu 40 tl ye satıyorsun bol bol ye diyorsun ver 15-20 den nasıl yiyoruz.
    Cevapla
  • İbo 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru söyledin kardeş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle