Ağrı'da denetim sonucu 5 market mühürlendi

Ağrı Belediyesi zabıta ekiplerince yapılan denetim sonucu 5 market mühürlendi.

GİRİŞ 04.12.2022 09:47 GÜNCELLEME 04.12.2022 09:55
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Son zamanlarda zincir marketlere yönelik tüketicilerin yoğun eleştirileri sonrası, ilgili kurumlarca denetimler sıklaştırıldı.

Ağrı Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın talimatı doğrultusunda zabıta ekiplerince il merkezindeki market ve iş yerlerinin düzenli olarak denetlendiği belirtildi.

ŞARTLARA UYGUN OLMAYAN 5 MARKET MÜHÜRLENDİ

AA'nın haberine göre; Marketlerde gramaj, raf-kasa fiyatları uygunluğu, hijyen ve düzen, son kullanma tarihi kontrolü, fahiş fiyat ve stokçuluğun denetlendiği anlatılan açıklamada, "Ekiplerimizin bugün gerçekleştirdiği denetimde şartları taşımayan 5 market mühürlenerek faaliyetlerine ara verilmiştir." ifadesine yer verildi.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 73
  • yaşar 1 yıl önce Şikayet Et
    işte olay budur .
    Cevapla
  • yalnız 1 yıl önce Şikayet Et
    bu işe belediyeler el atmalı. marketleri denetleme yetkisi onların. adamlar kendilerini zam yapmaya zorluyorlar. zam hastalığına yakalanmışlar herhalde. belediyeler bunları frenleyebilirler. Allah merhamet versin..
    Cevapla
  • zavalı vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Savcı Sayan Başkanımı kutluyorum. Türkiye'nin her İlinde böyle çalışma yapsalar Belediyeler. Bakalım FİYATLAR düşer mi düşmez mi hep beraber görürdük Darısı diğer belediyelere olsun İNŞALLAH
    Cevapla
  • ahmet şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    bence bu fiyat artış ların sebebi marketler degil 2021 yılının 8 ayında böyle bişey hiç yokdu ülke ekonomisi bozulunca cıkdı bu iş ülke ekonomisini bozanlarda marketler degildi önceden en düşük gıda yada diger malzemeleri düşük ordan alırdık diger marketlere göre daha düşükdü
    Cevapla
  • CHP 1 yıl önce Şikayet Et
    diğer belediyeleride göreve davet ediyoruz HALK olarak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle