Özgür Demirtaş bile kabul etti! 'Erdoğan başarıyor'

Muhalif ekonomist Özgür Demirtaş, bugün yaptığı bir paylaşımla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aylardır dile getirdiği 'Türkiye üretim üssü oluyor' söylemini kabul etti.

Özgür Demirtaş bile kabul etti! 'Erdoğan başarıyor'
Özgür Demirtaş bile kabul etti! 'Erdoğan başarıyor'
GİRİŞ 03.12.2022 18:14 GÜNCELLEME 03.12.2022 18:14
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Muhalif kimliğiyle tanınan ekonomist Özgür Demirtaş, bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Türkiye ekonomisine ilişkin genel olarak eleştirel açıklamalarda bulunan Demirtaş, bu kez başarıyı kabul etmek zorunda kaldı. 

ERDOĞAN HER PLATFORMDA SÖYLEDİ

Bilindiği üzere Türkiye son dönemde ihracat odaklı yeni ekonomik modele geçiş yapıyor. Her ay açıklanan ihracat verilerinde cumhuriyet tarihinin rekorları kırılırken, Asya'da özellikle de Çin'de bulunan üretim merkezlerinin gözü Türkiye'ye döndü. Bunu her platformda en üst perdeden dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Türkiye'nin yeni üretim üssü haline getirilmesi için sürecin devam ettiğini söylüyor. 

ÜRETİM ÇİN'DEN TÜRKİYE'YE KAYIYOR

Öte yandan artık bu durumu CHP'li olarak bilinen ekonomistler bile kabul etmeye başladı. Bunların sonuncusu ise muhalif ekonomist Özgür Demirtaş oldu. Demirtaş, bugün Twitter hesabından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aylardır dile getirdiği Türkiye'nin yeni üretim üssü olma politikasının gerçekleşmeye başladığını kabul etti. Türkiye ekonomisi için çok ümitli olduğunu belirten Demirtaş, üretimin artık Çin'den Türkiye'ye kaydığını söyledi. Demirtaş paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 1) Ben Türkiye ile ilgili çok ümitliyim. Evet maalesef Ekonomi Siyasi Partilere çok bağlı (keşke olmasa). Ama inanılmaz iyi bir jeopolitik konumumuz, genç nüfus, Çin’den kayan üretim var. Turizm iyi gidiyor ve Türkiye AB için vazgeçilmez bir ülke+

KAYNAK: HABER7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 66
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Recep Tayyip Erdoğan Yolunda gidecek
    Cevapla
  • Muhlis 1 yıl önce Şikayet Et
    bu şahsın tüm propagandası Amerika cennet Türkiye cehennem söylemine dayalıdır. Tüm tweetlerinde özünde bu vardır. Türkiyeyi kötüle ABDnin kusurlarını sümenaltı et. Türkiyede kafası çalışan kim varsa Amerikaya gitsin onlara hizmet etsin der. Söylendiği gibi başarılı bir ekonomist değildir 20 küsür makalesi ve kitaplarının tamamı ortak yazarlıdır. Orjinal tek başına özgün bir çalışması yoktur. Muhaliflere twitterda gaz verip gazlarını almakla meşhur olmuş sanal karakterdir.
    Cevapla
  • Süleyman BENLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir...
    Cevapla
  • Yaz dostum 1 yıl önce Şikayet Et
    Üzgün gibi.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    boş adam kendisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle