BİM'dem cips açıklaması: Böyle bir olayın gerçekleşmesi mümkün değil

Yozgat'ta bir yurtta kalan öğrencilerin aldığı cipsten yabancı cisim çıktığına ilişkin görüntülerle ilgili BİM açıklama yaptı. BİM'den yapılan açıklamada, 'böyle bir şeyin olması mümkün değildir' denildi

BİM'dem cips açıklaması: Böyle bir olayın gerçekleşmesi mümkün değil
BİM'dem cips açıklaması: Böyle bir olayın gerçekleşmesi mümkün değil
GİRİŞ 29.11.2022 14:42 GÜNCELLEME 29.11.2022 14:45
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

İşte BİM'den yapılan o açıklama;

Tüm üretim aşamalarında denetimlerin hem yetkilileri, hem de bağımsız kuruluşlar tarafından yapıldığına yer verildi. BİM'den yapılan açıklamada konu ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Kamuoyunun Dikkatine; sosyal medyada ve bazı online haber sitelerinde BİM'in özel markalı cipsinin içinden yabancı cisim çıktığına dair paylaşımlar yapılmaktadır. Mevcut üretim sürecinde böyle bir olayın gerçekleşmesi mümkün değildir. Türkiye'de her gün milyonlarca tüketicinin alışveriş yaptığı BİM mağazalarında satışa sunulan bütün ürünler titizlikle kontrol edilmekte ve hiçbir şekilde tüketicinin kandırılmasına veya sağlığının riske atılmasına izin verilmemektedir.

Özel markalı ürünlerimizin üretimini yapan tüm tedarikçilerimiz ve üretim aşamaları kalite kontrol ekiplerimizin yönetiminde , yetkili bağımsız denetim kurumları tarafından düzenli olarak denetlenmektedir. BİM hiçbir zaman müşterilerine sorunlu bir ürün satmamıştır, bundan sonra da satmayacaktır. Değerli kamuoyunun bilgisine sunarız."

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 81
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sucuk kğflenmişti
    Cevapla
  • Kani 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye BİM hatalı olamaz mı melek mi bunlar.
    Cevapla
  • TOSYALI 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar eskiden şirindi ama şimdi sıkıntı oldular devlet acil önlem almalı
    Cevapla
  • dertli 1 yıl önce Şikayet Et
    yıllardan beri yiyorum bimde böyle birşeye rastlamadım. yozgattakiler atıyor bence
    Cevapla
  • İsmail Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Etiket oyunları ile ekonomik terör uyguluyorlar....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle