Efsane yatırımcı Bitcoin tahminini açıkladı

Ünlü yatırımcı Mark Mobius, Bitcoin için bir sonraki hedefinin 10 bin dolar olduğunu belirtti.

Efsane yatırımcı Bitcoin tahminini açıkladı
Efsane yatırımcı Bitcoin tahminini açıkladı
GİRİŞ 28.11.2022 17:00 GÜNCELLEME 28.11.2022 17:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Mobius Capital Partners’ın kurucularından Mark Mobius, 'çok riskli olması nedeniyle' ne kendi parası ne de müşterilerinin parası ile dijital varlıklara yatırım yapmayacağını söyledi.

Bloomberg'e Singapur’da bir röportaj veren Mobius, Bitcoin için sonraki hedefinin 10 bin dolar olduğunu söyledi.

Mobius, "Yatırımcıların kriptoya olan inançları nedeniyle, kripto var olmaya devam edecek. FTX’in iflasına rağmen Bitcoin’in fiyatının bu seviyede kalabilmesi hayrete düşürücü" dedi.

Diğer yandan Deribit platformunun verilerine göre, kullanım fiyatı 10 bin dolar olan aralık sonu vadeli satım opsiyonlarının sayısı artış gösterdi. Bu durum, türev yatırımcılarının bu seviyenin test edileceğini tahmin ettiği anlamına geliyor.

Kripto piyasasında, FTX ve Alameda Research'ün yaşadığı iflas dalgasının yayılmasından endişe ediliyor.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 9
  • Adil Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    o zaman ocak ayının 2. haftasından full krptolara girmek lazım bu çakallara para kazandırmayalım.
    Cevapla
  • Ali bircan 1 yıl önce Şikayet Et
    10 bin dolardan sonrası neresi oraya gelince bu seferde 5 bin dolar derler boş şeylerle insanları soyuyorlar devam edin bakalım
    Cevapla
  • sonraki düşüş 1 yıl önce Şikayet Et
    sonraki düşüş 3 bin dolar diyecekler ki diyen çok
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Coktandır boga sezonu geliyor diye yaygara yapıp insanlara coin aldıran güçler btc dahada düşecek deyip insanların elindeki coinleri çaktırmadan topluyorlar.amaç gerçek boğa sezonu treninde sadece kendileri olmak istiyorlar nacizane tavsiyem iyi kuvvetli bir borsadan batsa bile üzelmeyeceginiz bir miktar para ile geleceği sağlam coin alıp paranızdan 5 yıl ayrı kalın yeter
    Cevapla
  • Berfin 1 yıl önce Şikayet Et
    Psg yerinde sayiyo
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yaptığınız şeyin ne olduğunu bilmeden teknolojisini,kullanım alanlarını ve en önemlisi de geleceğini görmezden gelmeden konuşmayın bence.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle