Sadık Çakır, İstanbul Meslekte Birlik Başkanlığına Aday…

3 Aralık Cumartesi günü yapılacak İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği genel kurulunda yapılacak başkanlık seçimlerinde Sadık Çakır aday olduğunu açıkladı. 21 Kasım Pazartesi günü dernek merkezine giderek adaylıkla ilgili gerekli evrakları dernek başkanlığına ileten Çakır, aday olduğunu açıklayarak “derneğimiz ve birliğimizi kuruluş ayarlarına döndüreceğiz” dedi.

Sadık Çakır, İstanbul Meslekte Birlik Başkanlığına Aday…
Sadık Çakır, İstanbul Meslekte Birlik Başkanlığına Aday…
GİRİŞ 28.11.2022 10:15 GÜNCELLEME 28.11.2022 10:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sadık Çakır, 1990 yılında kurulan Meslekte Birlik Grubu ve akabinde kurulan İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneğimiz bugüne kadar yaptığı çalışmalarla meslek kamuoyunda kendine önemli ve farklı bir konum elde etmiştir. 32 yıldır bu çalışmada emeği geçen ve bazıları da ahirete irtihal eden büyüklerimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Ahirete irtihal edenlere rahmet dilerim. Allah ecirlerini fazlasıyla versin.

Onların bu noktaya getirdiği bayrağı daha yükseklere taşımak ve meslek camiasındaki konumunu daha ileri seviyelere götürmek bizlerin vazifesidir. Bun yapmak için elimizi taşın altına koyduk. Bu taşı hep beraber kaldıracağız. Sen ben yok, biz varız. Biz kader birliği etmiş insanlarız. Bizim düşüncemiz bir olursak var oluruz, bir olmazsak dağılır yok oluruz. O yüzden son 5 yıldır bozulan ve örselenen kardeşliğimizi tamir ederek, mesleğimiz için taş üstüne taş koymaya çalışacağız. Emeği geçen ancak gördükleri tavır nedeniyle derneğimizden ve grubumuzdan uzaklaşan, darılan ve ayrılan abilerimizin ve kardeşlerimizin gönlünü alarak onları tekrar içimize alacağız.

Meslekte Birliği kuruluş ayarlarına döndüreceğiz. İSMMMO ve TÜRMOB kurul adaylıklarında olduğu gibi dernek başkanlığı adaylığında da 2 dönem kuralını getireceğiz. Meslekte Birlik dernek başkanının İSMMMO başkan adaylığını kesinlikle dördüncü sıraya koyacağız Meslekte Birliğin yarattığı değerleri meslekle birliğe bırakacağız. İSMMMO huzur haklarının %75’ini kesinlikle dernek bütçesine bağışlayacağız. Seçim bütçesine dahil ederek tekrar meslektaş için kullanacağız.

Çekirdek ekibimizi belirledik. Çarşaf listeden gelecek kardeşlerimizle önümüzdeki üç yılı kavgasız gürültüsüz ve çok çalışarak geçireceğiz. İçinde bulunduğumuz ekonomik ve sosyal sıkıntıları hafifletmek yönünde ilgililerle çok sıkı görüşmeler yoluyla hafifletmeye ve meslektaşımızın refah seviyesini artırmaya çalışacağız. Bu konuda üyelerimden ve gönüllülerimizden destek bekliyoruz.

3 Aralık günü yapılacak seçimin derneğimiz ve Meslekte Birlik Grubumuz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. O gün üye olan olmayan herkesi derneğimizin hemen yanında bulunan Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde olmaya davet ediyorum” dedi.

Sadık Çakır, çekirdek ekibinin Kerem Akpınar, Osman Ergün Tamur, Ali BilgüL, Emine Ramazanoğlu, İbrahim Bilgin, Soner Yılmaz, Halil İbrahim Avcı, Ahmet Günel, Şükrü Gedik olduğunu açıkladı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 1
  • Sadık 1 yıl önce Şikayet Et
    Meslektebirliği hak ettiği değeri kaybedilen itibarı tekrar geri getireceğiz
    Cevapla